Κόλκας: «Σεμιναριακή η διαιτησία - Ξεκάθαρα πιο ομάδα ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό»

Ο Σταύρος Κόλκας έγραψε για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και τη λευκή ισοπαλία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Κόλκας: «Σεμιναριακή η διαιτησία - Ξεκάθαρα πιο ομάδα ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Προφανώς και ο ΠΑΟΚ θα ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πιστεύω πως θα κέρδιζε κιόλας αν δεν είχε τον τραυματισμό του Τισουντάλι παραμονές του αγώνα. Αυτός προοριζόταν για βασικός.

Και αυτό γιατί ο Μαροκινός ήταν ταμάμ για να βρει τα κενά στην άμυνα του Παναθηναϊκού και να παίξει πιο έξυπνα στους χώρους που θα του έδιναν οι αντίπαλοι ή θα δημιουργούσε ο ίδιος.

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρα πιο ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Απλά όταν είχε την ευκαιρία να τον σκοτώσει δεν το έκανε. Και όσο περνούσε ο χρόνος, ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα στα γήπεδο.

Το σπάνιο της υπόθεσης, ήταν το γεγονός πως οι τρεις μεσοεπιθετικοί του, δεν είχαν μία καλή στιγμή. Οι αποφάσεις τους ήταν κόντρα στη ποιότητά τους. Και όταν Ζίφκοβιτς, Ντέλιας και Τάισον είναι έτσι, το μηδέν στην επίθεση δεν το λες και απίθανο. Άλλωστε στις μεγαλύτερες φάσεις της ομάδας, ο Σβαμπ ήταν μέσα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr