TikToker ΠΑΟΚ: «Σφύριζε εύκολα τις φάσεις υπέρ του Παναθηναϊκού ο διαιτητής!» (vid)

Η γνωστή οπαδός του ΠΑΟΚ, Φένια Μανουδάκη ανέβασε βίντεο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πλατφόρμα του TikTok.

TikToker ΠΑΟΚ: «Σφύριζε εύκολα τις φάσεις υπέρ του Παναθηναϊκού ο διαιτητής!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω πάρει 45.000 μηνύματα, Φένια σε έδειξε η κάμερα που σταύρωνες τον Σαμάτα. Όλη την ομάδα έπρεπε να σταυρώσω μετά το σημερινό.

Τρεις μήνες μετά πήγα στο γήπεδο. Έπρεπε να πάει 0-0 για να ανεβάσω πίεση. Χωρίς πίεση δεν είσαι ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ συνολικά δεν είχε κακή εικόνα. Μπορούσε να σκοράρει, ο Ντραγκόφσκι είχε διαφορετική άποψη, έβγαλε τα άβγαλτα. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι τρία μέτρα, πώς έβγαλε το σουτ του Σβαμπ. 

Ίνγκασον και Γεντβάι ήταν καλοί. Καλός και ο Τετέ. Ο Πελίστρι δεν είναι τόσο καλός όσο περίμενα. Από εμάς Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα καλοί, ο Ότο έσωσε πολλές ευκαιρίες, παιδιά. Ο Σβαμπ ήταν καλός.

Ο Κωνσταντέλιας δεν ήταν πολύ καλά σήμερα. Οι αλλαγές δεν λειτούργησαν πολύ. Του Τάισον του βγήκαν τα πνευμόνια από το τρέξιμο σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε μπάλα. 

Αν πιάσω το κομμάτι της διαιτησίας, θα πέσει τρελό κράξιμο, αλλά τράβηγμα φανέλας του Ζίβκοβιτς δεν έδωσε τίποτα. Σφύριζε πολύ εύκολα τις φάσεις του Παναθηναϊκού. Δεν σφύριζε τα δικά μας.»

Δείτε παρακάτω:

@fenakii02 ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙΙΙΙ! 🤦🏻‍♀️ #fyp #fy #foryoupage #footballtiktok #footballgirl #football #soccer #soccertiktok #paok #paokfc #paokfootball #paokara ♬ πρωτότυπος ήχος – Fenia Manioudaki

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr