Παναθηναϊκός: Σημείο κλειδί η Τούμπα - Η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα έκανε μια αρχή, ωστόσο από εδώ και πέρα απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη και περισσότερη βελτίωση.

Super League: Η βαθμολογία μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη κατέβηκε να παίξει ένα παιχνίδι ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο, καθώς με ήττα θα έβγαινε εκτός μάχης τίτλου από πολύ νωρίς.

Από εκεί και πέρα για μια ομάδα που στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές έχει παίξει με κατώτερης δυναμικότητας αντιπάλους και δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο, πετώντας μάλιστα και σημαντικούς βαθμούς, το να είναι σοβαρή κι οργανωμένη στην Τούμπα ήταν ένα μεγάλο βήμα.

Καταρχάς να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός περιόρισε σε μεγάλο βαθμό όλα τα ατού του περσινού πρωταθλητή Ελλάδος και θα μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο που ανέβασε την απόδοσή του να πάρει και τη νίκη, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.

Ωστόσο η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο σημαντική για τους πράσινους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή καλούνται να βρουν μια ισορροπία στα πράγματα και να μην αφήνουν το παιχνίδι να κυλάει μη έχοντας ένα επιθετικό πλάνο.

Ο Παναθηναϊκός χθες πήρε πράγματα από την αμυντική του προσέγγιση αλλά έδωσε πολλά περισσότερα, για να έχει τα συγκεκριμένα προνόμια. Ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο δεν επιτέθηκε καθόλου με αποτέλεσμα να μην είναι απειλητικός.

Ακριβώς, λοιπόν, αυτό το σημείο θα πρέπει να βελτιώσει από εδώ και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο, για να κερδίσει σιγά-σιγά και το χαμένο έδαφος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr