Ο παίκτης... έκπληξη στην Τούμπα και ο Βαγιαννίδης που... πρέπει να είναι βασικός!
Το Τριφύλλι απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πλέον στρέφεται στα επόμενα παιχνίδια που θεωρούνται κρίσιμα.
Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες του για να φύγει με το τρίποντο από την Θεσσαλονίκη, αλλά το 0-0 ήταν αναγνωριστικό της εικόνας των δύο ομάδων.
Από εκεί και πέρα, για τους «Πράσινους» έκαναν μυθικό ματς οι Ίνγκασον και Γεντβάι, ενώ ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν «στυλοβάτης» στη δεξιά πλευρά.
Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος ανασταλτικά ήταν μαγικός καθόλη τη διάρκεια του ντέρμπι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤέλος, ο Φώτης Ιωαννίδης κατάφερε και πάλι να τραβήξει όλη την πίεση, δημιουργώντας και εκτελώντας ορισμένες από τις σημαντικότερες φάσεις του ματς, ενώ ο Αράο θεωρείτο MVP του δεύτερου μέρους με τις παρεμβάσεις του στον αγωνιστικό χώρο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»