ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/09)

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο πρωτάθλημα βρίσκει τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | PAOK – Panathinaikos Live Streaming:

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (20:30) στην Τούμπα στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν. Οι δύο ομάδες διψούν για το «τρίποντο» της νίκης στο κορυφαίο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πρωταθλητής, ΠΑΟΚ, μετράει μόνο νίκες (3/3) και φιλοδοξεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Δικέφαλος του Βορρά στο τελευταίο του παιχνίδι πριν τη διακοπή επικράτησε 2-1 μέσα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με σκόρερ τους Ζίβκοβιτς, Καμαρά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχετικά με τον καταρτισμό της άμυνας βρίσκεται στη μετά Κουλιεράκη εποχή. Ο Έλληνας στόπερ μετακόμισε στη Βόλφσμπουργκ και την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποκτήθηκε ο Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης στόπερ δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τους «πράσινους» και η λύση στο κέντρο της άμυνας θα δοθεί εκ των έσω με τους Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη να παίζουν βασικοί. Στη μεσαία γραμμή οι θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες από τους Σβαμπ, Καμαρά, μεσοεπιθετικά φαβορί είναι οι Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή ο Τσάλοφ. Ο Μπράντον Τόμας δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας λόγω τραυματισμού.

Να αλλάξει την κατάσταση

Ο Παναθηναϊκός μέσα στη Θεσσαλονίκη ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να καλύψει τις ανορθογραφίες της εκκίνησης. Οι «πράσινοι» στις πρώτες τρεις αγωνιστικές με Αστέρα, Λεβαδειακό και Καλλιθέα συγκέντρωσαν μόλις 4 βαθμούς. Μάλιστα, στο τελευταίο μας με την Καλλιθέα γλίτωσαν στις καθυστερήσεις την ήττα με τον Τετέ να ισοφαρίζει (2-2). Έχουν εμφανιστεί τα πρώτα σύννεφα πάνω από τον Ντιέγκο Αλόνσο, όμως υπάρχει πίστη για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο Ουρουγουανός coach στις τελευταίες προπονήσεις έδωσε βάρος στην επιθετική ανάπτυξη και στην κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι 9 από τους 11 μοιάζουν σίγουροι. Οι Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδης θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Από μια θέση διεκδικούν οι Τσέριν, Μαξίμοβιτς και Μπακασέτας, Ουναχί.

Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, που σφύριξε πέρυσι τον τελικό του Champions League ορίστηκε από την ΚΕΔ στο ντέρμπι της Τούμπας. Πρόκειται για τον ρέφερι που έχει συνηθίσει να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι γεμάτη σπουδαία παιχνίδι. Σε συνολικά 97 αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ μετράει 36 νίκες (25 εντός), ο Παναθηναϊκός 45 (τις 15 στην Τούμπα) και 16 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Έκλεισε» η αγορά στην Τουρκία, μοναδική λύση για Βέρμπιτς τα Εμιράτα

Η μεταγραφική περίδος στην Τουρκία ολοκληρώθηκε. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και μοναδική ρεαλιστική λύση πλέον μοιάζουν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Αλόνσο. Έχει θέσει τον Σλοβένο εξτρέμ ουσιαστικά εκτός ομάδας και δεν του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής.

Το προηγούμενο διάστημα ο παίκτης ήταν σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ, όμως οι Κύπριοι ήθελαν να τον αποκτήσουν με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, κάτι που φυσικά δεν έγινε δεκτό από τους «πράσινους».

Ενδιαφέρον από Τουρκία υπήρξε, από τις Γκαζιαντέπ και Ρίζεσπορ, όμως τελικά καμία από τις δύο δεν προχώρησε στην κατάθεση επίσημης πρότασης προς την «πράσινη» ΠΑΕ, με την μεταγραφική περίοδο στην γειτονική χώρα να ολοκληρώνεται και επίσημα αυτή την ώρα.

Ως αποτέλεσμα, ο Βέρμπιτς εξακολουθεί να είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και μοναδική ρεαλιστική προοπτική για την παραχώρησή του είναι κάποια ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Βιλένα. Το μεταγραφικό παζάρι εκεί ολοκληρώνεται την 1η Οκτωβρίου και μένει να φανεί εάν τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάποια εξέλιξη.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ντέμης για Αλόνσο: «Προσπαθώ να καταλάβω το στυλ που θέλει να παίξει»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το ξεκίνημα του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό. Εξηγώντας ότι δεν έχει αντιληφθεί ακόμα το στυλ που αρέσει στον Ουρουγουανό τεχνικό.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή «Fair Play» του «bwin ΣΠΟΡ MF 94.6». Μάλιστα, πήρε θέση για τα πρώτα δείγματα του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Εξήγησε λοιπόν πως οι νέοι προπονητές χρειάζονται χρόνο. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει τι είδους ποδόσφαιρο θέλει να παίξει και πως οι «πράσινοι» δεν έχουν γίνει ακόμα ομάδα.

«Θυμάσαι που έλεγα ότι ήταν λάθος η αλλαγή προπονητή τα Χριστούγεννα; Είναι σαν να κλέβεις χρόνο από τον επόμενο προπονητή. Ο κόσμος είναι ανυπόμονος. Άδικο για τον νέο προπονητή. Αλλά συμβαίνει, έτσι είναι.

Δεν έχω καταλάβει ακόμα το ποδόσφαιρο του Αλόνσο. Προσπαθώ να καταλάβω το στυλ που θέλει να παίξει. Ακόμα δεν το έχω δει. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν μεγάλα παιχνίδια, αλλά δεν σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει ομάδα…» ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Ελεύθερος από την Σάλτσμπουργκ ο Σολέ που ήθελε ο ΠΑΟΚ!

Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση η Σάλτσμπουργκ και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Ουμάρ Σολέ συμφώνησαν να λύσουν από κοινού την συνεργασία τους!

Ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς τον παραμικρό περιορισμό είναι ο Ουμάρ Σολέ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου συμφώνησε με την Σάλτσμπουργκ να λύσει το συμβόλαιο του, το οποίο είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 24χρονος στόπερ μπορεί να διαπραγματευτεί πλέον με κάθε ομάδα της αρεσκείας του. Ωστόσο, ακόμα κι αν συμφωνήσει με κάποια ελληνική ομάδα, μπορεί να αγωνιστεί από την 1η Ιανουαρίου, όταν ανοίγει και πάλι το μεταγραφικό παράθυρο.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr