Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Σπόραρ

Ερωτηματικά προκάλεσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού το γεγονός του κοψίματος του Αντράζ Σπόραρ από το παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με τον μη πανηγυρισμό του Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο είναι «do or die» για τους πράσινους, καθώς κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν τους συμφέρει.

Από εκεί και πέρα η απόφαση του Ντιέγκο Αλόνσο ν’ αφήσει εκτός αποστολής τον Αντράζ Σπόραρ προκάλεσε ορισμένα ερωτηματικά στον κόσμο της ομάδας, όμως οι λόγοι που έγινε κάτι τέτοιο είναι καθαρά αγωνιστικοί.

Πλέον ο Σλοβένος φορ είναι τρίτος στην ιεραρχία πίσω από τους Ιωαννίδη, Γερεμέγεφ και δεν αναμένεται να παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας μέχρι να βρεθεί μια λύση και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο ν’ αποχωρήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr