Λέτο: «Θυμάμαι τα γκολ στην Τούμπα, στον Παναθηναϊκό είχαμε καλή χημεία» (vid)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο γύρισε 13 χρόνια πίσω όταν αγωνιζόταν με την ομάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Λέτο: «Θυμάμαι τα γκολ στην Τούμπα, στον Παναθηναϊκό είχαμε καλή χημεία» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών»:

«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη (σ.σ ευχές Βιγιαφάνιες). Έχουμε μια φιλική σχέση που κρατάει πολλά χρόνια. Είμαι εκνευρισμένος μαζί του γιατί ήθελα να τον πάρω στην Κηφισιά (σ.σ γέλια). Είναι ένας παίκτης για τη Super League.

Νομίζω πως έχω σκοράρει δύο σημαντικά γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, το ένα για το Κύπελλο και το άλλο για το Πρωτάθλημα.

Η Τούμπα είναι πολύ δύσκολη έδρα. Μας αρέσουν αυτές οι έδρες, γιατί έτσι είναι και στην Αργεντινή. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος. Ήταν τυχερό το γκολ που έβαλα στον Χαλκιά γιατί άνοιξε το τοίχος. 

Καταλαβαίνω μερικά ελληνικά, αλλά είναι δύσκολο να τα μιλήσω. Σαν προπονητής της Κηφισιάς θα ξεκινήσω πάλι τα μαθήματα. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ο δάσκαλός μου, σίγουρα με παρακολουθεί. 

Το πρόμο το 2011 στη Νόβα ήταν για τον Παναθηναϊκό. Ήμουν πιο αδύνατος (σ.σ γέλιο). Εκείνη τη χρονιά είχαμε χημεία, καλούς ποδοσφαιριστές. Ήταν σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου.

Σαν προπονητής ξεκίνησα στο πλάι του Στραματσόνι. Πλέον έχω αυτήν την ευκαιρία να προπονήσω στην Κηφισιά. Ο Κοτσόλης ασκεί πίεση, έχουμε καλή σχέση. Με πιστεύει. Ο στόχος είναι η άμεση επιστροφή στη Superleague. Πέρσι είμασταν στην πρώτη κατηγορία, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr