Παναθηναϊκός: Πιθανή έκπληξη στην ενδεκάδα - «Παίζουν» δύο θέσεις

Παναθηναϊκός: Επιτέλους, έγινε και αυτό...

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους «πράσινους».

Μετά και την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες σε ό, τι αφορά την είσοδό του στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναζητά το πρώτο της τρίποντο σε ντέρμπι για φέτος, στην πιο κρίσιμη συγκυρία της περιόδου.

Πιθανή έκπληξη στην ενδεκάδα – «Παίζουν» δύο θέσεις

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες νιώθει βαρύ τον τετρακέφαλό του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.

Όσον αφορά στον Μαουρίσιο, τις επόμενες ημέρες θα μπει σε φουλ ρυθμούς, αλλά θεωρείται σχεδόν απίθανο να ξεκινήσει, λόγω της αποχής του το τελευταίο διάστημα.

Φαβορί για τη θέση του τρίτου χαφ δίπλα από τους Πέρεθ και Γκατσίνοβιτς είναι ο Αλεξανδρόπουλος, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί η έκπληξη με τον Κουρμπελη.

Επίσης ο Γιοβάνοβιτς προβληματίζεται για την κορυφή της επίθεσης, με τους Ιωαννίδη και Καρλίτος να διεκδικούν τη θέση, μάλλον από κοινή αφετηρία, μιας κι αμφότεροι έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News