Πανούτσος: «Με τσακισμένα τα φτερά στον τελικό ο Παναθηναϊκός, καλύτερος στόπερ ο Σένκεφελντ» (vid)

Πανούτσος: «Με τσακισμένα τα φτερά στον τελικό ο Παναθηναϊκός, καλύτερος στόπερ ο Σένκεφελντ» (vid)

Ο Αντώνης Πανούτσος σχολίασε το ”ντέρμπι αιωνίων”, την πρόσληψη του Κόντη και ολοκλήρωσε με τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην Αθλητική Κυριακή:

«Ο Παναθηναϊκός από κίνηση βελτίωσης με την αλλαγή του Γιοβάνοβιτς με τον Τερίμ, πήγε σε crisis management, που λέμε και στο χωριό, με την πρόσληψη του Κόντη.

Δεν βγήκε η κίνηση και προσπαθούν να μαζέψουν τις ζημιές. Θα εμφανιστούν παίκτες που θα θελήσουν να δείξουν πως αδικήθηκαν. Αυτά είναι περιστασιακά, τελειώνει η σεζόν.

Ο Μαντσίνι, ο Σένκεφελντ θα θέλουν να δείξουν. Τον Σένκεφελντ τον θεωρώ εξαιρετικό στόπερ, από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο που διαθέτει ο Παναθηναϊκός. Δεν τον θεωρώ παγκόσμιας κλάσης, βγάλτο έξω αυτό.

Παναθηναϊκός και Άρης (σ.σ αναστεναγμός). Κοίτα κάτι, ο Άρης κατόρθωσε να κάνει ένα ματς που θα ήταν διαδικαστικό με τον ΠΑΟΚ, να το κάνει ντέρμπι. Διακυβευόταν η ευτυχία των οπαδών του στην πόλη, αυτό ήταν άσχημο για τον Άρη. Πριν διαμορφωθεί έτσι η βαθμολογία, αυτό δεν θα υπήρχε, και έχασε τελικά το ματς. Ο Μάντζιος πάει με αποτυχία στον τελικό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Χρειαζόταν να πάρει αυτό το ματς. Έχεις δύο ομάδες που πάνε στον τελικό με τσακισμένα τα φτερά. Ο Ποντένσε είναι ό,τι πιο παλιομοδίτικο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την κάλλιστη έννοια.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News