Μπενίτεθ στη συν. Τύπου: «Θα ήταν εύκολο να πω αυτό» - Τι απάντησε για το «ξύλο» στον Τεττέη

Δείτε τι δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League.

Αυτόματο προσχέδιο

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΟΦΗΠαναθηναϊκός:

«Θα ήταν εύκολο να πω ότι τα έχουμε βελτιώσει όλα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη. Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει κάποια πράγματα που θέλουμε να βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι δύσκολο να βελτιώσεις πολλά, από τη στιγμή που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, θα είναι και για μένα πιο εύκολο να έρχομαι στις συνεντεύξεις τύπου και να είμαι χαρούμενος. Αναλύοντας την αντίπαλη ομάδα, είδαμε ότι εκείνη τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι θα είμαστε ακριβείς και θα κυκλοφορούμε καλά τη μπάλα. Στην ανάπαυλα ήμουν λίγο απογοητευμένoς, καθώς η ομάδα πήγε καλά στο τακτικό πλάνο αλλά δεν τελείωσε το παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο υποφέραμε και μια μικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να χαλάσει τα πάντα.

Ο Τεττέη νομίζω ότι είναι καλά. Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο ίδιος πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση και να δείξει ωριμότητα, γιατί οι αντίπαλοι σε κάθε παιχνίδι θα θέλουν να τον παίζουν από κοντά.»

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr