Μπενίτεθ στη συν. Τύπου: «Θα ήταν εύκολο να πω αυτό» - Τι απάντησε για το «ξύλο» στον Τεττέη
Δείτε τι δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΟΦΗ–Παναθηναϊκός:
«Θα ήταν εύκολο να πω ότι τα έχουμε βελτιώσει όλα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη. Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει κάποια πράγματα που θέλουμε να βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο.
Είναι δύσκολο να βελτιώσεις πολλά, από τη στιγμή που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, θα είναι και για μένα πιο εύκολο να έρχομαι στις συνεντεύξεις τύπου και να είμαι χαρούμενος. Αναλύοντας την αντίπαλη ομάδα, είδαμε ότι εκείνη τα πηγαίνει αρκετά καλά.
Έπρεπε να σιγουρευτούμε ότι θα είμαστε ακριβείς και θα κυκλοφορούμε καλά τη μπάλα. Στην ανάπαυλα ήμουν λίγο απογοητευμένoς, καθώς η ομάδα πήγε καλά στο τακτικό πλάνο αλλά δεν τελείωσε το παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο υποφέραμε και μια μικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να χαλάσει τα πάντα.
Ο Τεττέη νομίζω ότι είναι καλά. Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο ίδιος πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση και να δείξει ωριμότητα, γιατί οι αντίπαλοι σε κάθε παιχνίδι θα θέλουν να τον παίζουν από κοντά.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»