«Κύκλωσε παίκτη της Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός για το καλοκαίρι»
Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Μίχο, ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει τον Αμάρ Μέμιτς της Βικτόρια Πλζεν για το δεξί άκρο της άμυνας με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο sportdog.gr:
«Αν πιστέψουμε μάλιστα την ελληνο-κροατική πιάτσα agents o Mέμιτς έκανε… μεγάλο γκελ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι.
Σε βαθμό που μπήκε ήδη στη πράσινη μεταγραφική λίστα. Μόνο που ήδη με την περίπτωση του Μέμιτς έχουν ασχοληθεί άλλες ομάδες αφού ο Βόσνιος μπακ κάνει σούπερ σεζόν (35 ματς, με 3 γκολ & 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, βασικός κι αναντικατάστατος στην αήττητη πορεία της Πλζέν στο Europa).
Η είδηση όμως, δεν είναι ΜΟΝΟ ότι ο Παναθηναϊκός… ΚΥΚΛΩΣΕ την περίπτωση Μέμιτς για το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά ότι υπάρχει κι άλλη Mπιγκφοράτη ελληνική ομάδα που έχει… προλάβει να ασχοληθεί μαζί του, τον παρακολουθεί με εκδηλωμένο το ενδιαφέρον της.
Κι αυτή πάντως δεν παίζει μόνη της αφού στον Μέμιτς έχουν στρέψει τις κεραίες του και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Άγιαξ και Λυών (μέχρι στιγμής).
Ειδικότερα για την άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα (εκτός του Παναθηναϊκού) μάθαμε πως εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Μέμιτς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά την… παρέπεμψαν για τον Ιούλιο! Στην λίστα της θα ξεχωρίζουν Μέμιτς για δεξιά και Γιαννούλης για αριστερά…»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Marca: Απίστευτο δημοσίευμα για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός-Μπέτις
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Όσμαν
- Λίγοι το κατάλαβαν με Λεσόρ: Η κίνηση που έδειξε αμέσως τι αλλάζει στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Ζαλγκίρις, επίσημη καταμέτρηση
- Αλγόριθμος: Οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρόκριση μετά το 1-0