Επίσημο: Οι δύο ξένοι που «έκοψε» ο Αταμάν από τον τελικό Κυπέλλου

Γνωστοί έγιναν οι παίκτες που έμειναν εκτός εξάδας ξένων ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Απίστευτο: Ο Χέιζ-Ντέιβις μπήκε μέσα στο παρκέ να δείξει στους συμπαίκτες του πως να αμυνθούν! (video)

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος χωρίς τους Τι Τζέι Σορτς και Κένεθ Φαρίντ, οι οποίοι κόπηκαν από τον Εργκίν Αταμάν.

Από εκεί και πέρα οι έξι ξένοι θα είναι οι: Τσέντι Όσμαν, Ρισόν Χολμς, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Τέλος οι Έλληνες που θα βρίσκονται στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού είναι οι: Κώστας Σλούκας, Πάνος Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ και Ντίνος Μήτογλου.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Θυμίζουμε ότι οι Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις δεν είναι δηλωμένοι στο ρόστερ του Τριφυλλιού για τις ελληνικές διοργανώσεις κι έτσι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τα πολιτικά τους από τον πάγκο της ομάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr