Παναθηναϊκός: Δύο δυνατά ονόματα για σέντερ – Η εκτίμηση Πρίντεζη για μεταγραφή!

Ο Μαρίνος Πρίντεζης εκτιμά ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ψηλό και βάζει στο κάδρο δύο περιπτώσεις από την αγορά του NBA.

Ουναΐ: Πώς προχωρά η αποθεραπεία του – Η εκτίμηση για την επιστροφή

Η απόκτηση ενός ακόμη ψηλού παραμένει ανοιχτό ζήτημα για τον Παναθηναϊκό, με δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις να μπαίνουν στη συζήτηση. Ο Μαρίνος Πρίντεζης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε μεταγραφή, χωρίς απαραίτητα αυτή να πραγματοποιηθεί άμεσα.

Μιλώντας στην εκπομπή GREEN ROOM του Newspao.gr, ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού εξήγησε ότι η ομάδα εξακολουθεί να εξετάζει την αγορά και να συγκεντρώνει πληροφορίες για παίκτες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις στη ρακέτα.

Μάλιστα, ξεχώρισε δύο ονόματα που ενδέχεται να απασχολήσουν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες. Πρόκειται για τον Τσαρλς Μπάσεϊ και τον Τζέιμς Γουάισμαν, με τον πρώτο να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με τη φυσική του κατάσταση.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Ο Πρίντεζης στάθηκε επίσης στην εκτίμησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί στη θέση του σέντερ, ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσει ένας μήνας μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη επιλογή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Πρίντεζης στο GREEN ROOM:

«Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση να μην πάρει ψηλό ο Παναθηναϊκός. Το πιστεύω ότι θα πάρει ψηλό. Το έχω ξαναπεί και αυτή είναι η αλήθεια. Είτε τώρα είτε σε ένα μήνα θα πάρει. Κοιτάζει την αγορά και αυτό σημαίνει ότι ρωτάει, μαθαίνει να δει τι γίνεται με κάποιους παίκτες που υπάρχουν στο μικροσκόπιο. Δηλαδή μπορώ να πω δύο ονόματα τα οποία ενδεχομένως ο Παναθηναϊκός να ασχοληθεί. Ο ένας είναι ο Τσαρλς Μπάσεϊ που άρεσε στον Ομπράντοβιτς όσο ήταν στην Παρτίζαν και ο ίδιος δεν έχει κάνει το βήμα να έρθει στην Ευρώπη, ενώ πέρυσι είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα μια ακόμα περίπτωση είναι ο Τζέιμς Γουάισμαν, ο οποίος δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε ορισμένους τραυματισμούς. Αν βγουν στην Ευρώπη αυτοί οι δύο παίκτες δε θα απέκλειε τον Παναθηναϊκό να τους κοιτούσε.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr