Παναθηναϊκός: Τα... άκουσε χοντρά από οπαδούς ο Αγιούμπ!

Ξεμένει ο Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό...

Από την πρόσφατη επίσκεψη των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Κορωπί (μετά το διπλό στην Καρδίτσα) εκείνος που τα άκουσε πιο χοντρά από όλους ήταν ο Αγιούμπ.

Ο Ολλανδομαροκινός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, πληρώνεται αδρά και παραμένει ανενεργός στα αγωνιστικά του καθήκοντα. Όπως αναφέρει το SDNA, οι οπαδοί ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες πάνω του!

Ο Αγιούμπ ασφαλώς κι έχει εμπεδώσει προ πολλού πως δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό, παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄23.

Γι΄αυτό και σε συνεργασία με τον εκπρόσωπό του ψάχνονται ήδη για νέα ποδοσφαιρική…στέγη με ορίζοντα καλοκαιριού κι ενώ έχουν γίνει διερευνητικές κρούσεις προς την πρώην ομάδα του την Ουτρέχτη, καθώς κι άλλα ολλανδικά κλαμπ κι όχι μόνο.

 


Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News