ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν τον «μικρό Κακά» του Παναθηναϊκού

Μεγάλη εμφάνιση Αθανασακόπουλου με δύο γκολ σε εννέα λεπτά!

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ανανεώσει τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, υπάρχουν μνηστήρες από την Superleague που… δελεάζουν!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το sportdog:

«Στην ελληνική πιάτσα agents ακούγεται πως έχουν τον ίδιο μεταγραφικό στόχο για το καλοκαίρι. Μέσο του Παναθηναϊκού, διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, που πρόλαβε στο πρόσφατο παρελθόν να του βάλουν την ετικέτα του super talent (ή του Έλληνα “μικρού Κακά”) αλλά κατέληξε την τρέχουσα σεζόν στον ΠΑΟ Β, παρότι πέρσι πήρε κάποιες ευκαιρίες απο τον Μπόλονι.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, “δεκάρι” παλαιάς κοπής για κάποιους, που τον Ιούνιο, όταν θα είναι 20 χρονών και 7 μηνών, τελειώνει το συμβόλαιο του με τους “πράσινους”. Οι τελευταίοι θέλουν να του το ανανεώσουν, αλλά η πλευρά του νεαρού άσου θέλει να κλείσει σε μια ομάδα που θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες να παίζει και να τον βλέπουν ως πρότζεκτ.

Και όπως μαθαίνω τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα των Χρηστοβασίληδων, όσο και ο ΟΦΗ των Σαμαράδων (και όχι μόνο) έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, για να κάνουν δικό τους τον Αθανασακόπουλο…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News