Παναθηναϊκός: Αναζητώντας ισορροπία...

Γιοβάνοβιτς: «Θα λυθεί σύντομα αυτό το πρόβλημα - Δεν έχω παράπονο από τη διάθεση των παικτών»

Είναι αλήθεια ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού θέλει “δουλίτσα” για να έρθει στα…ίσα.

Άλλος μπακ πλην του Χουάνκαρ δεν υπάρχει, αξιόπιστος σέντερ μπακ πίσω από Σένκεφελντ-Βέλεθ επίσης, πολλοί λένε για στράικερ, ενώ καιρό τώρα απουσιάζει ένα βαρβάτο οκτάρι.

Θα δούμε αν μπορέσει να ανταπεξέλθει ο καινούργιος Σέρβος, ο Ιβάν έψαχνε καιρό για μέσο που θα “έδενε” με την επιθετική ικανότητα του τις γραμμές από το κέντρο και μπροστά.

Έχοντας γνώση των ικανοτήτων του συμπατριώτη του Μιγιάτ Γκασίνοβιτς είναι δεδομένο ότι ως προπονητής πρέπει να κάνεις τα πάντα για να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για να τις αξιοποιήσεις.

Στη παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δε διαθέτει κεντρώο παίκτη που μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο spacing κρατώντας την άμυνα ήρεμη και την επίθεση στην τσίτα, εκτός βέβαια του Πέρεθ που όμως στα 32 του και παίζοντας ασταμάτητα φλερτάρει με τραυματισμό και κόπωση.

Ο Αλεξανδρόπουλος ακόμα μαθαίνει, ο Κουρμπέλης ερωτηματικό, οπότε ο κόουτς πρέπει να βρει ισορροπία για να μην πάει στράφι η δουλειά που κάνει από το καλοκαίρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News