Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το κόλπο γκρόσο Μπακασέτα με Γιαννούλη
Με τον Χουάνκαρ να αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι από το Τριφύλλι, η πράσινη ΠΑΕ καλείται να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του στην αγορά.
Αντίστροφη μέτρηση για τις μεταγραφές, με τον Παναθηναϊκό να σαρώνει την «πιάτσα» για να βρει την χρυσή τομή στο αριστερό άκρο της άμυνας και όχι μόνο.
Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ψηλά στη λίστα όντας Έλληνας με ποιότητα και βιογραφικό στις πλάτες του, διεθνής με τους «Πράσινους» να είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι επιθυμούν να επενδύσουν σε παίκτες της Εθνικής ομάδας.
Στις συζητήσεις για την ηχηρή επιστροφή του στην Ελλάδα, το Τριφύλλι θα έχει και άσο στο μανίκι του αφού τον συνδέει μια μακροχρόνια φιλία με τον Τάσο Μπακασέτα, που θα βάλει το δικό του λιθαράκι στο… «ψηστήρι» της μετακόμισης.
Μένει να δούμε αν θα αποφασίσει να επιστρέψει στη χώρα μας το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν αποκλείεται να δεχθεί πρόταση και από κάποιο άλλο Ευρωπαϊκό κλαμπ που θα του δώσει την ευκαιρία για μια νέα περιπέτεια στο εξωτερικό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ