Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το κόλπο γκρόσο Μπακασέτα με Γιαννούλη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το κόλπο γκρόσο Μπακασέτα με Γιαννούλη

Με τον Χουάνκαρ να αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι από το Τριφύλλι, η πράσινη ΠΑΕ καλείται να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του στην αγορά.

Αντίστροφη μέτρηση για τις μεταγραφές, με τον Παναθηναϊκό να σαρώνει την «πιάτσα» για να βρει την χρυσή τομή στο αριστερό άκρο της άμυνας και όχι μόνο.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ψηλά στη λίστα όντας Έλληνας με ποιότητα και βιογραφικό στις πλάτες του, διεθνής με τους «Πράσινους» να είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι επιθυμούν να επενδύσουν σε παίκτες της Εθνικής ομάδας.

Στις συζητήσεις για την ηχηρή επιστροφή του στην Ελλάδα, το Τριφύλλι θα έχει και άσο στο μανίκι του αφού τον συνδέει μια μακροχρόνια φιλία με τον Τάσο Μπακασέτα, που θα βάλει το δικό του λιθαράκι στο… «ψηστήρι» της μετακόμισης.

Μένει να δούμε αν θα αποφασίσει να επιστρέψει στη χώρα μας το προσεχές καλοκαίρι, καθώς δεν αποκλείεται να δεχθεί πρόταση και από κάποιο άλλο Ευρωπαϊκό κλαμπ που θα του δώσει την ευκαιρία για μια νέα περιπέτεια στο εξωτερικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News