Βαρούχας: «Όλες οι κρίσιμες αποφάσεις του Σιδηρόπουλου ήταν οι ενδεδειγμένες» (vids)

Βαρούχας: «Σωστή η αποβολή του Σάντσες» - Η παρέμβαση Πανούτσου

Μπορεί να έγινε πολλή συζήτηση για τα σφυρίγματα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, όμως ο Παναγιώτης Βαρούχας εξέφρασε την άποψη ότι όλες οι κρίσιμες αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου ήταν οι ενδεδειγμένες.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας είπε ότι αμφότερες οι κίτρινες κάρτες που αντίκρισε ο Μουνάφο ήταν σωστές, καθώς στην πρώτη περίπτωση (45+1′) κράτησε παρατεταμένα τον Μαουρίσιο και στη δεύτερη (73′) σταμάτησε σκόπιμα την μπάλα με το χέρι.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με την υπόδειξη πέναλτι για τον Αστέρα στο 82′ έπειτα από κλωτσιά του Σάντσες στον Ριέρα, παρά το γεγονός ότι ο αμυντικός του Παναθηναϊκού προσπάθησε να παίξει την μπάλα, αφού τελικά δεν τη βρήκε. Μάλιστα δικαιολόγησε τον Σιδηρόπουλο που χρειάστηκε το VAR για να καταλογίσει την παράβαση, τονίζοντας ότι ήταν δύσκολο να δει καθαρά τη φάση από τη θέση που είχε.

Για την πολυσυζητημένη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Αϊτόρ στο 90′, δήλωσε ότι ορθώς το τέρμα δεν μέτρησε. Μπορεί η μπάλα να φτάνει στον άσο του Παναθηναϊκού από παρέμβαση αμυντικού, αλλά ο Παναγιώτης Βαρούχας διευκρίνισε πως δεν υπάρχει “κακό παίξιμο” όταν ο αμυντικός προσπαθεί να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας του και βρίσκει την μπάλα, συνεπώς σωστά δόθηκε το οφσάιντ. Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πέναλτι για τον Παναθηναϊκό στο 90+7, σε πτώση του Βέλεθ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News