Γκούμας: «Έπρεπε να πάω Παρί - Πλήρωνα την κόντρα πολυμετοχικότητας - Βαρδινογιάννη» (vid)

Γκούμας: «Έπρεπε να πάω Παρί - Πλήρωνα την κόντρα πολυμετοχικότητας - Βαρδινογιάννη» (vid)

Ο Γιάννης Γκούμας αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν και σήμερα μετανιώνει που δεν πήρε τη μεγάλη απόφαση του εξωτερικού.

Όπως ανέφερε σε εκπομπή του Sport24 ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να παίξει στην Παρί, αλλά τότε, δεν είχε δεχθεί τη γαλλική πρόταση.

Για τον Παναθηναϊκό είπε τα εξής: «Πρέπει να μπει στο DNA του Παναθηναϊκού ότι πάει για πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είτε παίζει με τους Έφηβους είτε με τους καλύτερους παίκτες πρέπει να μπει στο DNA του ότι πάει για πρωτάθλημα. Ότι έχει μπει στο σκεπτικό των φιλάθλων το να βγούμε Ευρώπη εμένα δεν με ικανοποιεί».

«Σε όλη μου την καριέρα δεν φόρεσα άλλη φανέλα πέρα από εκείνη του Παναθηναϊκού. Με βάση την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό, δεν έχω την αντιμετώπιση που μου άξιζε από την διοίκηση”, ενώ αργότερα είπε: “Πλήρωνα την κόντρα πολυμετοχικότητας – Βαρδινογιάννη, μέσω εμού χτυπούσαν την οικογένεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News