Ο ανταγωνισμός και ο... στόχος

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Βόλο

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δύσκολα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι σκληρό να βλέπεις να μεγαλώνουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και να σε αφήνουν πίσω.

Όχι, μόνο, να μην δικαιούσαι να υπολογίζεσαι σαν ανταγωνιστής τους αλλά να τους βλέπεις να εξελίσσονται αγωνιστικά (πιο πολύ οι Θεσσαλονικείς) όσο και σε επίπεδο οργάνωσης/υποδομών.

Να μην φαίνεται πως υπάρχει τίποτα ικανό να σε κάνει να ασχοληθείς με την ομάδα σου και να βλέπεις τους Δικεφάλους να έχουν βρει διοικητική σταθερότητα, να φτιάχνουν ή να ψάχνονται όσον αφορά τα νέα γήπεδα τους και να παλεύουν για να μπουν στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων όσο εσύ να γνωρίζεις πως έχεις πέσει τόσο πολύ στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ που ακόμα κι αν σου δοθεί δικαίωμα να διεκδικήσεις συμμέτοχη σε ομίλους τα πράγματα θα είναι πολύ σκούρα, όντας συνεχώς στο γκρουπ των αδυνάτων.

Θα μας πείτε γιατί θυμηθήκαμε όλα τα παραπάνω; Επειδή ακούσαμε τις προάλλες τον αρχηγό, Σωκράτη Διούδη να λέει ότι πρώτος στόχος του κλαμπ είναι η επιστροφή στην Ευρώπη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News