Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Βίτορ Ούγκο;

Ούγκο: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα» (vid)

Άφαντος εδώ και καιρό ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τη Μπαΐα για να καλύψει το κενό στην άμυνα του Τριφυλλιού.

Ο 33χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια (στα 7 βασικός) με τον Παναθηναϊκό, 6 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον Ατρόμητο.

Στη συμφωνία για το δανεισμό του υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ, εάν συμπληρώσει 10 εμφανίσεις με τουλάχιστον 45 λεπτά συμμετοχής.

Αυτός είναι, απ’ ότι φαίνεται, ο λόγος που έχει παραγκωνιστεί από τον Φατίχ Τερίμ, αφού οι «Πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν περαιτέρω πάνω του.

Στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια είναι δεδομένο ότι δεν θα προτιμηθεί από τους υπόλοιπους στόπερ και όλα δείχνουν ότι ο κύκλος του Βίτορ Ούγκο στο Τριφύλλι έχει κλείσει οριστικά.

Ο στίβος των μεταγραφών ξεκινά σε μερικές μέρες, με τους «Πράσινους» να έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών με στόχο την αναβάθμιση του ρόστερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News