Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Βίτορ Ούγκο;
Άφαντος εδώ και καιρό ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τη Μπαΐα για να καλύψει το κενό στην άμυνα του Τριφυλλιού.
Ο 33χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια (στα 7 βασικός) με τον Παναθηναϊκό, 6 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στον Ατρόμητο.
Στη συμφωνία για το δανεισμό του υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ, εάν συμπληρώσει 10 εμφανίσεις με τουλάχιστον 45 λεπτά συμμετοχής.
Αυτός είναι, απ’ ότι φαίνεται, ο λόγος που έχει παραγκωνιστεί από τον Φατίχ Τερίμ, αφού οι «Πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν περαιτέρω πάνω του.
Στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια είναι δεδομένο ότι δεν θα προτιμηθεί από τους υπόλοιπους στόπερ και όλα δείχνουν ότι ο κύκλος του Βίτορ Ούγκο στο Τριφύλλι έχει κλείσει οριστικά.
Ο στίβος των μεταγραφών ξεκινά σε μερικές μέρες, με τους «Πράσινους» να έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών με στόχο την αναβάθμιση του ρόστερ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Αχρείαστο πέναλτι - Να κερδίσουμε στην Τούμπα» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά Αλαφούζου στη Λεωφόρο, τα... άκουσαν και οι παίκτες
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»
- Η απογοήτευση στο πρόσωπο του Αλαφούζου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»