Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Άρπαξε» παίκτη που ήθελε η ΑΕΚ
Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, το Τριφύλλι κινήθηκε γρήγορα και πήρε το απαραίτητο προβάδισμα για να αποσπάσει, έγκαιρα, την υπογραφή του παίκτη.
Ο λόγος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο, βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ με τις δύο πλευρές να φτάνουν μια ανάσα από την συμφωνία.
Παρόλα αυτά, τον Μάρτιο μπήκε σφήνα στην υπόθεση ο Παναθηναϊκός και με τον χειρισμό της υπόθεσης από τον Γιάννη Παπαδημητρίου με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ολοκλήρωσε την «αρπαγή» από την Ένωση.
Έτσι, ο 31χρονος δεξιός οπισθοφύλακας μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με πακτωλό συμμετοχών σε Premier League και Championship μετακομίζει στην Αθήνα.
Οι μεταγραφές έχουν ξεκινήσει για τον ποδοσφαιρικό, με την απόκτηση και του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και το επόμενο διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά την οχύρωση του πράσινου ρόστερ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Λεσόρ, Οτούρου και ένας συνοδευτικός - Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα με τα λεφτά»
- Chat GPT: Η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Η «χρυσή γενιά» του Παναθηναϊκού: Οι 4 παίκτες «χρυσάφι» για την επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που θέλει ο Μπενίτεθ για την επίθεση
- «Τελειώστε» τον Ολυμπιακό: Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός ως τρίτος