Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Άρπαξε» παίκτη που ήθελε η ΑΕΚ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Άρπαξε» παίκτη που ήθελε η ΑΕΚ

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, το Τριφύλλι κινήθηκε γρήγορα και πήρε το απαραίτητο προβάδισμα για να αποσπάσει, έγκαιρα, την υπογραφή του παίκτη.

Ο λόγος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο, βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ με τις δύο πλευρές να φτάνουν μια ανάσα από την συμφωνία.

Παρόλα αυτά, τον Μάρτιο μπήκε σφήνα στην υπόθεση ο Παναθηναϊκός και με τον χειρισμό της υπόθεσης από τον Γιάννη Παπαδημητρίου με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ολοκλήρωσε την «αρπαγή» από την Ένωση.

Έτσι, ο 31χρονος δεξιός οπισθοφύλακας μετά από επτά ολόκληρα χρόνια στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με πακτωλό συμμετοχών σε Premier League και Championship μετακομίζει στην Αθήνα.

Οι μεταγραφές έχουν ξεκινήσει για τον ποδοσφαιρικό, με την απόκτηση και του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και το επόμενο διάστημα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά την οχύρωση του πράσινου ρόστερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News