Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Αυτός τον «έσωσε», αυτός θα τον πάει και στο Final-4!

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 95-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Εξάστερος θα αποχαιρετήσει… νωρίς -για τα φετινά δεδομένα του- την κορυφαία διοργάνωση, ένας… τύπος με περίσσιο μπασκετικό «τσαμπουκά», είχε διαφορετική άποψη.

Του έβαλε για τα… καλά, δύσκολα η υπερηχητική Μακάμπι Τελ Αβίβ του Παναθηναϊκού, με το Τριφύλλι να βρίσκεται μια… ανάσα από τον αποκλεισμό στο Βελιγράδι, όταν βρέθηκε λίγα λεπτά πριν τη λήξη με 7 πόντους πίσω (82-75).

Εκεί, όταν η ομάδα έδειχνε να καταρρέει, βρέθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου να «βάλει πλάτη», με καθοριστικό τρίποντο, την «σκυλίσια» του άμυνα και το σωστό timing στις αποφάσεις του.

Ο Κέντρικ Ναν είναι αναμφίβολα το «πολυβόλο», ο Κώστας Σλούκας ο απόλυτος ηγέτης, αλλά ποιος μπορεί να πει τι, γι’ αυτό το παιδί που ενώ τώρα έχει πάρει τα πάνω του από τον τραυματισμό του, μίλησε στα κρίσιμα και έφερε τους «Πράσινους» σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Εκεί, όπου μαζί με τον κόσμο του, θα επιδιώξει να επιστρέψει στο Final-4 της Ευρωλίγκας μετά από 12 ολόκληρα χρόνια απουσίας: Ο Βασιλιάς πίσω στο θρόνο του; Θα δούμε απόψε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News