Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για πώληση Βαγιαννίδη με... καλά λεφτά

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για πώληση Βαγιαννίδη με... καλά λεφτά

Η απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ με την ταυτόχρονη συνύπαρξη στη θέση με τον Γιάννη Κώτσιρα, φούντωσαν τα δημοσιεύματα για ενδεχόμενη… πώληση του 23χρονου.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά project του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια και δεν υπάρχει διάθεση για άμεση πώληση ελέω της… ενίσχυσης που προήλθε.

Η μεταγραφή που έγινε είχε σκοπό την οχύρωση της θέσης του δεξί μπακ, προσφέροντας έξτρα λύσης στα χάφ με την πιθανή μετατόπιση του Γιάννη Κώτσιρα.

Παρόλα αυτά, είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν μνηστήρες για τον νεαρό ποδοσφαιριστή από την Ευρώπη, οι οποίοι τον παρακολουθούν και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα χτυπήσουν την πόρτα της πράσινης ΠΑΕ.

Εκείνη, είναι έτοιμη να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι αν ο «Βάγια» αποχωρήσει θα είναι για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και όχι για… ψίχουλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News