Παναθηναϊκός: «Σκασμένος» όσο δεν πάει ο Μπερνάρ

«Γι' αυτό δε φεύγει ο Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό»

Εμφανώς καταβεβλημένος από την απώλεια του τίτλου είναι ο Βραζιλιάνες, που ετοιμάζεται να γράψει το δικό του φινάλε με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Το έλεγε εδώ και μήνες ότι ήθελε όσο τίποτα άλλο να αποχωρήσει ως Πρωταθλητής Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό. Κάτι που δεν θα γίνει, αφού οι απανωτές ήττες με ΑΕΚ και Άρη έβαλαν τέλος στα όνειρα του συλλόγου.

Ο Μπερνάρ είναι στενοχωρημένος που ο τραυματισμός του δεν τον άφησε να αγωνιστεί στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, με το Τριφύλλι να βρίσκεται χωρίς τον καλύτερό του παίκτη σε αυτά τα ντέρμπι.

Πλέον, όμως, έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση του και είναι πάλι διαθέσιμος να συνεισφέρει στην τελική ευθεία των «Πρασίνων» σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το τελευταίο του παιχνίδι, μάλιστα, με το Τριφύλλι αναμένεται να είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Άρη στις 25 Μαΐου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News