Γιάνκοβιτς: «Ούτε ομάδα ΝΒΑ δεν γλυτώνει από τον Παναθηναϊκό σε Game 5 στο ΟΑΚΑ»

Γιάνκοβιτς: «Ούτε ομάδα ΝΒΑ δεν γλυτώνει από τον Παναθηναϊκό σε Game 5 στο ΟΑΚΑ»

Ο πρώην παίκτης του Εξάστερου πήρε θέση ελέω της κρίσιμης μονομαχίας για τα Playoffs και το πολυαναμενόμενο Game 5 στο καυτό ΟΑΚΑ.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε στην εκπομπή «Slam Dunk» του Stoixima View, ξεκαθαρίζοντας ότι τα 12 χρόνια απουσίας από Final-4 είναι πάρα πολλά για το μέγεθος του Παναθηναϊκού, τόσα ώστε καμία ομάδα να μην έχει τύχη να τον κερδίσει σε Game 5 στο ΟΑΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, απόψε στις 21:15 το Τριφύλλι υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για την πιο κρίσιμη μονομαχία της δεκαετίας, ο νικητής της οποίας θα βρεθεί στο Final Four του Βερολίνου.

Δείτε το απόσπασμα και τη δήλωση του Έλληνα φόργουορντ:

@stoiximaview ☘️🏟️💥 Μόνο Παναθηναϊκό βλέπει στο Game 5 ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ελέω ΟΑΚΑ! 🏀🔥 #jankovic #panathinaikos #panathinaikosbc #paobc #euroleague #slamdunk #stoiximaview #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – StoiximaView.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News