Βόμβα στην Τουρκία: «Ο Ικάρντι θα παίζει στην Αθήνα από το επόμενο καλοκαίρι»

Βόμβα στην Τουρκία: «Ο Ικάρντι θα παίζει στην Αθήνα από το επόμενο καλοκαίρι»

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΛ, Τουμέρ Μετίν έριξε βόμβα μεγατόνων λέγοντας σε τηλεοπτική του παρουσία πως ο Ικάρντι θα παίζει την νέα σεζόν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τουμέρ Μετίν υποστήριξε πως «την περασμένη εβδομάδα, ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε στον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ.

Μου είπε ότι “φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι συναντιούνται”».

Και αφού είπε αυτά ο Μετίν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή να τονίζει: «Ναι, θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα».

Και αυτά την ώρα που οι οπαδοί της Γαλατά βλέπουν πίσω από τα εν λόγω ρεπορτάζ δάκτυλο της Φενέρ.

Τονίζουν πως ούτε το… ελληνικό κράτος δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα που χρειάζονται για τον Ικάρντι και ότι οι φήμες προέρχονται από τον πρόεδρο της Φενέρ, Αλί Κοτς, προκειμένου να πλήξει τη Γαλατά!

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News