Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ψάχνει το μπαμ με Βλαχοδήμο - Ακόμη δύο Έλληνες στη λίστα» (vid)

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ψάχνει το μπαμ με Βλαχοδήμο - Ακόμη δύο Έλληνες στη λίστα» (vid)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι με τους «πράσινους» να έχουν ξεχωρίσει άλλες τρεις περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του Άρη Γάτα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με την απόκτηση των Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Τζορτζ Μπάλντοκ, ωστόσο, οι δύο προσθήκες αποτελούν μόνο την αρχή.

Είτε με Φατίχ Τερίμ, είτε με οποιονδήποτε άλλον προπονητή, είναι ειλημμένη η απόφαση να πέσει… σκούπα στο Κορωπί, έπειτα και από τη φετινή αποτυχία.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αποκαλύπτει άλλες τρεις περιπτώσεις που παρακολουθεί το Τριφύλλι και δεν είναι άλλες από τους Βλαχοδήμο, Γιαννούλη και Χατζηδιάκο.

Ο πρώην γκολκίπερ της Μπενφίκα δεσμεύεται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο «Νησί», ενώ άφησε πρόσφατα υποσχέσεις για Ελλάδα… και Παναθηναϊκό.

Ο Γιαννούλης ακούγεται ολοένα και πιο έντονα, από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χατζηδιάκος αποτελεί, επίσης, μια safe επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Ακούστε παρακάτω το ρεπορτάζ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News