Παναθηναϊκος – Μποτεφ Πλοβντιβ Live Streaming: Δείτε ζωντανά

Να μπει με το δεξί στην Ευρώπη θέλει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκος – Μποτεφ Πλοβντιβ Live Streaming

Παναθηναϊκος – Μποτεφ Πλοβντιβ Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι με προορισμό τους ομίλους του Europa League! To «τριφύλλι», την Πέμπτη (21:00), υποδέχεται την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πλαίσιο της 2ης προκριματικής φάση στο Europa League. Με στόχο – ενόψει της ρεβάνς – να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Οι «πράσινοι» έναντι της Μπότεφ υπερέχουν σε όλους τους τομείς, όμως αυτό οφείλουν να το δείξουν πάνω στο χορτάρι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, στο επίσημο ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη, προκειμένου στη ρεβάνς της ερχόμενης βδομάδας να είναι σαφώς πιο άνετος. Panathinaikos Live Streaming

Με το δεξί για τον στόχο

Για τον πολυπόθητο στόχο θα ακολουθήσουν και νέες δοκιμασίες. Σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπότεφ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα στον 3ο προκριματικό γύρο τη διοργάνωσης.

Στο ματς με την Μπότεφ επίσημο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα θα κάνουν τα δυο πιο λαμπερά μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Ο λόγος για τον μέσο Μαξίμοβιτς και τον αμυντικό Ίνγκασον. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν οι Ρούμπεν Πέρεθ (ανέτοιμος) και Φώτης Ιωαννίδης (τραυματίας).

Στο πλάνο της ενδεκάδας οι επιλογές είναι γνωστές. Το τεχνικό επιτελείο έχει ανοίξει τα χαρτιά του στα φιλικά προετοιμασίας. Κάτω από τα δοκάρια φαβορί είναι ο Ντραγκόφσκι. Η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Αράο, Μαξιμοβιτς ή Βιλένα και Μπακασέτας, Στην επίθεση οι Μαντσίνι, Τζούρισιτς και Γερεμέγεφ.

Η Μπότεφ Πλόβντιβ στον πρώτο προκριματικό έκανε την έκπληξη. Απέκλεισε την Μάριμπορ (2-1, 2-2). Οι Βούλγαροι διαθέτουν δίψα για διάκριση στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Παίζουν με άγνοια κινδύνου και χωρίς κανένα άγχος. Μάλιστα, με την πρόκριση εις βάρος των Σλοβένων ζουν το όνειρό τους και άπαντες ανυπομονούν για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ μειονεκτεί σε ποιότητα και έχει ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Οι Βούλγαροι παίζουν άριστα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Στην επίθεση στηρίζουν πολλά στον Άντονι Ούτζα. Πρόκειται για φετινό μεταγραφικό απόκτημα που σκόραρε και στα δύο ματς με την Μάριμπορ και από 2012 μετράει 250 συμμετοχές στην Bundesliga!

Παναθηναϊκος – Μποτεφ Πλοβντιβ Live Streaming: «Συμφωνία Ιωαννίδη με Λάτσιο»

Δεν σταματάει ο οργασμός δημοσιευμάτων για τον Φώτη Ιωαννίδη. Με τη Λάτσιο αυτή τη φορά να εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει μαζί του.

Τη μία ημέρα ο διεθνής στράικερ του Παναθηναϊκού πηγαίνει στην Σπόρτινγκ, την άλλη στην Μπολόνια και τώρα στη… Ρώμη. Κι όλα αυτά ενώ οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται, έχοντας αρνηθεί προτάσεις ακόμη και 27 εκατ. ευρώ (Ίπσουιτς).

Ο χορός δημοσιευμάτων καλά κρατεί και στην Ιταλία για τον αρχισκόρερ των Πρασίνων. Και μπορεί η Μπολόνια να βρήκε πια επιθετικό και να αποχώρησε από τη μάχη της απόκτησής του, σειρά τώρα όμως πήρε η Λάτσιο.

Όπως αναφέρει η σελίδα “Insider Lazio”, η ιταλική ομάδα που είναι γνωστό ότι παρακολουθεί την περίπτωσή του εδώ και καιρό, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ιωαννίδη μετά από ημέρες διαπραγματεύσεων.

Την ίδια στιγμή η “II Messaggero” σημειώνει πως η τιμή του “πιστολέρο” του Τριφυλλιου αποτελεί τροχοπέδη. Επισημαίνοντας  αυτός ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην Μπολόνια.

Παναθηναϊκος – Μποτεφ Πλοβντιβ Live Streaming: Συμφωνία Παναθηναϊκού με Athens Kallithea για την Λεωφόρο!

Το γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» θα χρησιμοποιήσει ως προσωρινή έδρα μέχρι να ετοιμαστεί το «Ελ Πάσο» η ομάδα της Athens Kallithea.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός φέτος να αποχωρεί από την Λεωφόρο και να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο ιστορικό «Απ. Νικολαΐδης» δεν θα υπάρχει δράση στα πλαίσια της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, η Athens Kallithea που πήρε φέτος την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία έφτασε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έτσι θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Λεωφόρου ως προσωρινή έδρα, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και βελτιώσεις στο «Ελ Πάσο».

Το «deal» είναι δεδομένο και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος. Αφού οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν τις έδρες τους στην Λίγκα. Αξίζει να αναφερθεί πως στην απόφαση αυτή δεν είχε λόγο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Ανήκει αποκλειστικά στην ΠΑΕ, που έχει και την ετήσια χρήση του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα, την 3η αγωνιστική η Athens Kallithea φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Όμως στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της ομάδας με την ΑΕΚ, με όποιον κίνδυνο μπορεί να ελλοχεύει η διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκος – Μποτεφ Πλοβντιβ Live Streaming: Ξεπέρασαν τα 4.200 τα μέλη

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ότι τα μέλη ξεπέρασαν τα 4.200 ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι τα μέλη του από αρχές Ιουνίου ανέρχονται στα 4.209 και καλεί όλους τους «αιώνια πιστούς-ες» να ενταχθούν στη Μάνα του Λόχου.

Ο Σύλλογος μπαίνει σε μία ακόμα σεζόν που φιλοδοξεί να γεμίσει με τίτλους σε όλα τα αθλήματα και να υψώσει ψηλά την πράσινη σημαία σε όλη την υφήλιο.

Η σεζόν που πέρασε έφερε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο για τον Παναθηναϊκό, με την κατάκτηση του Europe Trophy από το ανδρικό τμήμα πινγκ πονγκ.

Παράλληλα το 2023 ήταν η 4η πιο παραγωγική χρονιά σε τίτλους (43) για τον Σύλλογο ενώ το 2024 είναι ήδη 7η πιο παραγωγική χρονιά σε κούπες (39) και έχουμε ακόμα μπροστά μας μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

Επιπλέον ο Παναθηναϊκός κατέγραψε ρεκόρ μεταλλίων στα ατομικά αθλήματα την σεζόν που πέρασε 602 μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα.

Σε όλες αυτές τις επιτυχίες κεντρικός μοχλός του Συλλόγου είναι οι «αιώνια πιστοί-ες» και με τη στήριξη αυτών ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή.

Παναθηναϊκος – Μποτεφ Πλοβντιβ Live Streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr