Άρης Γάτας: «Έτρεξαν από τις φωνές του Αλόνσο στα αποδυτήρια οι παίκτες του Παναθηναϊκού» (vid)

Ο Άρης Γάτας σχολίασε το πρώτο ευρωπαϊκό τεστ του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ.

Άρης Γάτας: «Έτρεξαν από τις φωνές του Αλόνσο στα αποδυτήρια οι παίκτες του Παναθηναϊκού» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή 3-5-2:

«Η Μπότεφ ήταν πιο έτοιμη στη φυσική κατάσταση. Αυτό που θέλει ο Αλόνσο είναι ο Παναθηναϊκός να πρεσάρει σε πρώτο χρόνο και να κάνει ανάκτηση της κατοχής. Θέλει η ομάδα να βγάζει ένταση, αυτό φάνηκε στο 45λεπτο.

Αν ο Γερεμέγεφ στην τελική προσπάθεια ήταν πιο αποτελεσματικός, θα είχε καθαρίσει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός. Αυτή την ενδεκάδα δεν θα τη ξαναδούμε. Κάποια παιδιά δεν μπορούν να βοηθήσουν στη βασική 11άδα. Αναφέρομαι στον Σένκεφελντ, στον Βιλένα… αργά ή γρήγορα ο Μαξίμοβιτς θα πάρει τη θέση στο κέντρο. Θα παίξει γρήγορα.

Θα σας μεταφέρω ένα περιστατικό, ήταν και ο λόγος που δεν μίλησαν οι παίκτες. Οι φωνές του Αλόνσο ακούστηκαν μέχρι έξω στο τέλος του αγώνα, οι παρατηρήσεις του ήταν πολύ έντονες. Τρώνε μεγάλα γκάζια οι παίκτες. Με το που άνοιξε η πόρτα των αποδυτηρίων, αφού ακούστηκε ένα χειροκρότημα, εξαφανίστηκαν όλοι εν ριπή οφθαλμού, έτρεχαν άλλος από δω και άλλος από κει να φύγουν από τις φωνές του Ουρουγουανού.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει τρεις μεταγραφές, θα αποχωρήσουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ο Σένκεφελντ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που θέλει ο Αλόνσο. Είναι πολύ αργός, παίζει πάντα στο χώρο, δεν παίζει στο 1 vs 1, δεν βγάζει την ομάδα γρήγορα. Δέκα λεπτά έπαιξε ο Ίνγκασον και φάνηκε μεγάλη διαφορά. Με Μάγκνουσον, Γεντβάι, Ίνγκασον, είναι πολύ πιθανό να πάει 4ος στόπερ ο Σένκεφελντ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αϊτόρ, έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας με το που ήρθε ο Τετέ.

Η ρεβάνς θα κρίνει τα πάντα, δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Μπότεφ Πλόβντιβ. Έχει 3-4 ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Ένας σοβαρός Παναθηναϊκός με μια ακόμη εβδομάδα προπονήσεων και με τους παίκτες που έχει αποκτήσει, θα πάει στη Βουλγαρία να πάρει τη νίκη και εκεί. Είναι αλλιώς να διατηρήσεις το 2-0 , και είναι αλλιώς να πηγαίνεις να κερδίσεις για να προκριθεί. Αυτή η συνθήκη βοηθά τις ομάδες.

Ο κόσμος ήταν πάνω από 15.000 χθες, περισσότεροι από όσοι θα πήγαιναν στη Λεωφόρο. Η απόφαση του ΟΑΚΑ ήταν σωστή. Άνοιξε η δεξαμενή, για φίλους του ΠΑΟ που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα, να δουν την ομάδα τους.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr