Παναθηναϊκός: Glass Floor και πάρκινγκ 5 - Water park και... ηλεκτροκίνητα καρτ! (pics-vid)

Ο Παναθηναϊκός απογειώνεται σε όλα τα επίπεδα και το πάρκινγκ 5 θα είναι έτοιμο για να προσφέρει διασκέδαση άλλου επιπέδου στον κόσμο.

Παναθηναϊκός: Glass Floor και πάρκινγκ 5 - Water park και... ηλεκτροκίνητα καρτ! (pics-vid)

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη Magic Euroleague:

«Αρχίσαμε και ψάχναμε, μαζεύαμε πληροφορίες για το glass floor. Μόλις αυτό ήρθε και ωρίμασε και η Ευρωλίγκα και η Basket League να το κάνουν αποδεκτό, πέσαν όλοι με τα μούτρα από πάνω και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Ο κόσμος θα δει κάτι μοναδικό. 

Ο κόσμος να μην τρομάξει. Μη φοβηθούν ότι θα βρεθεί μπροστά τους ένα τοίχος. Κοιτάμε όλα τα τεχνικά θέματα για τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού. Συνοπτικά, κατεβάζουμε το πάτωμα, υπάρχει μια μικρή βύθιση, την έχουμε κάνει , δίχως να επηρεάζεται κάτι στατικό. Είμαστε καλά σε αυτό. Όπως και να’χει, δεν θα ενοχλεί τους ανθρώπους στα court seats.

Παναθηναϊκός: Glass Floor και πάρκινγκ 5 - Water park και... ηλεκτροκίνητα καρτ! (pics-vid)

Το glass floor είναι μια συνεργασία με τη Global-Sat. Είναι σα μια τηλεόραση στο πάτωμα. Το κόστος είναι κοντά στα 3,2 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα είναι πολύ σημαντικά, παρόλα αυτά, εμείς προσπαθούμε να δώσουμε μια συνολική εμπειρία.

Δεν θα παίζουν συνεχόμενα οι διαφημίσεις. Είναι πολύ στρατηγικό αυτό που θέλουμε να προβάλλουμε. Μπορεί να παίζει και replay, ή πολύ ωραία εφέ. Οι παίκτες καλύτερα να κοιτούν τον Αταμάν την ώρα του ημιχρόνου. Την ώρα της προβολής δεν θα το βλέπουν σα να σαι από μακριά, θα βλέπουν, αλλάζει και γίνεται μετά ένα γήπεδο.

Παναθηναϊκός: Glass Floor και πάρκινγκ 5 - Water park και... ηλεκτροκίνητα καρτ! (pics-vid)

Οι κραδασμοί είναι λιγότεροι. Δεν θα υπάρχουν αυτοκόλλητα. Εκ των πραγμάτων ο παίκτης δεν έχει κίνδυνο να γλιστρήσει για κανένα λόγο. Αυτό μειώνει τους τραυματισμούς. Υπάρχει και ένας ειδικός τάπητας και τις συναυλίες. Όχι ότι δεν αντέχει. Το παρκέ ανά τετραγωνικό αντέχει 500 κιλά, το glass floor μας έχουν πει για 2 τόνους περίπου, αλλά δεν θέλω να το δοκιμάσουμε.

Κάναμε το Eject Festival, την Amita Motion, μιλάμε για μεγάλη παραγωγή. Έχουμε κλείσει πολλά events και για του χρόνου. Ακολουθεί η εικόνα του μέλλοντος για το πάρκινγκ 5. Του χρόνου μπορέι να δούμε water park , θεματικά πάρκα, ηλεκτροκίνητα καρτ, μπιτς βόλεϊ. Αν δεν είχαμε τα έργα, είχαμε συμφωνήσει να φέρουμε νεροτσουλήθρες.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr