Παναθηναϊκός: Ανοίγει τον δρόμο ο Λορένζο Μπράουν

Η παρουσία του Λορένζο Μπράουν ανοίγει περισσότερους χώρους για τον Παναθηναϊκό.

Εύκολα η Ισπανία - Τι έκανε ο Μπράουν, ανησυχία για Χουάντσο

Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, με την απόκτηση του νατουραλιζέ…Ισπανού, ο κόουτς Αταμάν εστίασε στο να κάνει πιο πληθωρική την επίθεση εισάγοντας καινοτομίες στο πλαίσιο της ανάπτυξης της. Αρχικά θέλει να δώσει ακόμα περισσότερο μπάλα στα χέρια των κοντών του.

Με τους Γκραντ και Ναν να κάνουν θαυμάσια πρώτη χρονιά, ο πρωταθλητής τοποθέτησε δίπλα τους ακόμα έναν δημιουργό.

Ο Αταμάν του χρόνου θα δώσει το τόπι πολύ στον Αμερικανό και θα τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη στο να τρέξει pick & roll καταστάσεις και να παίξει πάνω στις απομονώσεις.

Η ικανότητα του Μπράουν να διαβάζει και να πασάρει ήταν υποτιμημένη φέτος στη Μακάμπι αφού όλα κινούνταν στον αστερισμό του σκόρερ Μπόλντουιν. Αυτά τα προσόντα του Λορένζο μοιάζουν με λάδι στη μηχανή του Επτάστερου.

Προσθέστε στις καινοτομίες του Τούρκου την επιθυμία του για το ύψος στο οποίο γίνονται τα screens για τους εκτελεστές (ψηλά στη ρακέτα με συνέπεια ο γκαρντ να κερδίζει χρόνο ξεμαρκαρίσματος) κι έχετε μια καλύτερη εικόνα αναφορικά με το γιατί η επίθεση των πρωταθλητών Ευρώπης την επόμενη χρονιά θα παράγει συνεχώς κι από παντού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr