«4.350.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός για Βαγιαννίδη και τριετές με 3 εκατ. ευρώ»

Δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά τα ποσά που θα πάρουν Παναθηναϊκός, Ίντερ και… Βαγιαννίδη από τη μεταγραφή στη Μποταφόγκο.

«4.350.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός για Βαγιαννίδη και τριετές με 3 εκατ. ευρώ»

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sportdog.gr:

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αυτή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Μποταφόγκο εμφανίζεται σαν η πιο ολοκληρωμένη.

Συγκεκριμένα, ότι είναι στην … ανταλλαγή εγγράφων. Κι αν κάποιος καθυστερεί την ολοκλήρωσή της είναι το τριφύλλι αφού στα ποσά έχει επέλθει συμφωνία. Ακούγονται τα εξης: 4.350.000 ευρώ ο ΠΑΟ, 2.150.000 η Ίντερ και 3.000.000 για 3,5 χρόνια ο “Βάγια”!

Πάρα πολλά λεφτά για έναν παίκτη με τωρινό συμβόλαιο 90.000, που τον περασμένο Δεκέμβριο δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Παναθηναϊκό με 280.000 ευρώ ετησίως, ο οποίος σε 155 ημέρες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε άλλη ομάδα και έχει ζητήσει από την διοίκηση να τον παραχωρήσουν (παρόλα αυτά χθες ήταν από τους κορυφαίους) αφού εκτός από το βραζιλιάνικο κλαμπ επίσημες προτάσεις υπάρχουν κι από τις Μπράγκα, Χοφενχάιμ!!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr