Άρης Γάτας: «Ξόδεψε ήδη 40 εκατ. ευρώ για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Άρης Γάτας σχολίασε τη μεταγραφή του Τετέ στον Παναθηναϊκό και έκανε τη σούμα για το ποσό που έχει ξοδέψει το Τριφύλλι ως τώρα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Άρης Γάτας: «Ξόδεψε ήδη 40 εκατ. ευρώ για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή «3-5-2»:

«Ξενυχτήσαμε, δεν έχουμε κοιμηθεί όλη νύχτα. Η διαδικασία του Τετέ έτρεξε όλη τη νύχτα. Ο Τετέ είναι στην Αθήνα, ταξίδεψε από την Αυστρία και όχι από την Τουρκία, εκεί κάνει προετοιμασία η Γαλατασαράι.

Πήρε το πράσινο φως από τους ατζέντηδες οι οποίοι στην Κωνσταντινούπολη ήρθαν σε διαπραγμάτευση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Εν συνεχεία ο ποδοσφαιριστής μάζεψε τα πράγματά του και ήρθε στην Ελλάδα τη νύχτα. Πρόκειται για τη 2η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Είναι μια πρόκληση, σαφέστατα, θα τα δούμε όλα μέσα στο γήπεδο. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει καθορίσει ηλικιακά την καριέρα του, έκανε καλές εμφανίσεις στο Champions League. Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεταγραφή στα 7,3 εκατ. ευρώ, μαθαίνω, από την Τουρκία. Σχεδόν η μεταγραφή κόστισε 18 εκατ. ευρώ και βάλε.

Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση, μέχρι και συλλαλητήριο έγινε για τις επιλογές του Αλαφούζου. Εγώ θέλω να τα λέω όλα για όλα. Πήρε Μαξίμοβιτς 6, Τετέ 18, Μπάλντοκ 1, Ίνγκασον 8 εκατ. ευρώ. Βάλτε τα κάτω, συν τον Ντραγκόφσκι, συν τον Γεντβάι, συν ότι δεν θα πουληθεί ο Ιωαννίδης. Αν δεν πουληθεί, θα είναι μια νέα μεταγραφή για τον ΠΑΟ, γιατί από τα 400 χιλ. ευρώ, θα εκτοξευτεί το συμβόλαιό του στα 2 εκατ. ευρώ+. 

Άρα έχουν πέσει στο τραπέζι 40 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές. Είναι οξύμωρο και γελάω, γιατί άμα κάνεις μια βόλτα στα social media, θα δεις απίστευτη οργή από τον κόσμο, γιατί δεν κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός. Και θα κάνει και 2 μεταγραφές ακόμα, η οποία η μία θα είναι επιπέδου Τετέ.

Ο Τετέ θα είναι κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού, πρόλαβε την προθεσμία πριν τα παιχνίδια με τη Μπότεφ. Δεν είναι σύνηθες να δηλώνεται ένας ποδοσφαιριστής πριν περάσει τα ιατρικά τεστ. Πήρε τη θέση του Αϊτόρ. Ο Τετέ έρχεται να καλύψει ένα κομμάτι που το είχε καθορίσει ο Αλόνσο από την αρχή.

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθεί στην ομάδα και δεν το αποκλείω να τον δούμε να αγωνίζεται στη Βουλγαρία.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr