Ολυμπιακος - Ναϊμεγκεν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/07)

Ακόμη ένα τεστ για τον Ολυμπιακό που συνεχίζει την προετοιμασία του.

Ολυμπιακος – Ναϊμεγκεν Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Ακόμη ένα τεστ για τον Ολυμπιακό που συνεχίζει την προετοιμασία του.

Φιλικών συνέχεια για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει τη Ναϊμέγκεν (16:30) για να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει την πολυτέλεια να μοντάρει την ομάδα του χωρίς να έχει άμεσα μπροστά του κρίσιμες αναμετρήσεις για τα προκριματικά.

Συνεχίζει το χτίσιμο

Η κατάκτηση του Conference League στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας έχει δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa League, με τον ορίζοντα ετοιμότητας για τους Πειραιώτες να είναι η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League στις 17 Αυγούστου που περιλαμβάνει τη δοκιμασία στο Βόλο με την τοπική ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν εφησυχάζουν και θέλουν να ανεβάσουν ρυθμό για να εκμεταλλευτούν την απουσία των… οριακών αναμετρήσεων των ευρωπαϊκών προκριματικών, με τον Μεντιλίμπαρ να συνεχίζει τις δοκιμές του.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός δίνει άλλο ένα φιλικό προετοιμασίας κατά το βασικό στάδιο, αυτή τη φορά κόντρα στη Ναϊμέγκεν.

Μάλιστα αυτό είναι το δεύτερο σερί φιλικό για την ομάδα, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα προηγήθηκε εκείνο με την Αλ Κάντσια του Μίτσελ κι έτσι προφανώς ο προπονητής των κυπελλούχων Ευρώπης θα δώσει χρόνο σε πολλούς παίκτες για να δει πράγματα στο χορτάρι που δοκιμάζονται στις προπονήσεις.

Οι Πειραιώτες έχουν δώσει ήδη άλλα δύο φιλικά, απέναντι στον Άγιαξ (0-1) και κόντρα στη Μέχελεν (2-1) όπου ξεχώρισαν οι «μικροί», δείχνοντας στον προπονητή πως αξίζουν κάθε ευκαιρία που παίρνουν.

Πρέπει να σημειωθεί πως μετά το φιλικό με την ολλανδική ομάδα έχουν προγραμματιστεί άλλα τέσσερα μέχρι την επίσημη σέντρα της σεζόν, απέναντι σε Τερνάνα (2/8), Ρόμα (3/8), Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8) και Άρη Λεμεσού (10/8) που θα βοηθήσουν στο απαιτούμενο μοντάρισμα για τον ανανεωμένο Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

Ολυμπιακος – Ναϊμεγκεν Live Streaming: Το δώρο του Μαντί Καμαρά στους πρωταθλητές Youth League

Ο Μαντί Καμαρά «τρέλανε» τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού που κατέκτησαν το Youth League.

Ο Μαντί Καμαρά απασχολεί έντονα τη μεταγραφική επικαιρότητα, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρίσκεται σε επαφές τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την ΑΕΚ, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τον Ολυμπιακό. O 27χρονος μέσος που ανήκει στους «ερυθρόλευκους» από το 2018, είχε μπει στο… ψυγείο από τον Ιανουάριο, ωστόσο με μια κινησή του απέδειξε το δέσιμο που απέκτησε με τον σύλογο.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της ομάδας νέων του Ολυμπιακού στο Youth League, ο Μαντί εμφανίστηκε στις προπονήσεις της Β΄ ομάδας -με την οποία γυμναζόταν τους τελευταίους μήνες- κρατώντας τσάντες από γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών ειδών. Ήταν τέσσερις και τις μοίρασε στον Ισίδωρο Κουτσίδη, τον Αντώνη Παπακανέλλο, τον Χρήστο Μουζακίτη και τον Μπάμπη Κωστούλα, δηλαδή στους τέσσερις συμπαίκτες του στη Β΄ ομάδα, που ταυτόχρονα ήταν και μέλη του συγκροτήματος που κατέκτησε το Youth League.

Οι πιτσιρικάδες μόλις άνοιξαν τις τσάντες έπαθαν… σοκ, αφού περιείχαν από ένα κινητό τελευταίας γενιάς της Apple.

«Ρε Μαντί… Δεν ήταν ανάγκη» είπε κάποιος, για να απαντήσει ο Αφρικανός: «Δεν πειράζει. Είναι δώρο από εμένα για το ευρωπαϊκό που πήρατε. Συγχαρητήρια παιδιά, μας κάνατε υπερήφανους».

Όπως φαίνεται, αυτή ήταν και η τελευταία ανάμνηση που θα έχουν οι νεαροί άσοι από τον συμπαίκτη Μαντί Καμαρά και είναι σίγουρο ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους ως κίνηση ενός σπουδαίου ανθρώπου.

«Μία ανάσα από τον Βέλντε ο Ολυμπιακός – Φτάνει τα 4,5 εκατ. η μεταγραφή»

Μία ανάσα από την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Έτοιμος να αποκτήσει τον Κρίστοφερ Βέλντε παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Νορβηγός εξτρέμ είναι ένα βήμα μακριά από τον Ολυμπιακό, καθώς έχουν συμφωνηθεί όλες οι λεπτομέρειες και οι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με την Λεχ Πόζναν βρίσκονται το τελικό στάδιο.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους που θα υπάρξουν μπορεί να φτάσει και τα 4,5.

Ολυμπιακος – Ναϊμεγκεν Live Streaming: Σε καλό δρόμο του Όρτα στον Ολυμπιακό – Πλησιάζει στην απόκτησή του

Πλησιάζει στην απόκτηση του Αντρέ Όρτα ο Ολυμπιακός.

Φαίνεται πως υπάρχει και καπνός και φωτιά στην υπόθεση Όρτα στον Ολυμπιακό. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι Πειραιώτες είναι κοντά στην συμφωνία με την Μπράγκα για τον παίκτη στα 4-4,5 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με τους “αρσεναλίστας”.

Αρχικά, οι άνθρωποι της Μπράγκα επέμεναν στα 6 εκατ. ευρώ, όσα ήταν και η οψιόν αγοράς του 27χρονου κεντρικού μεσοεπιθετικού.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, η πορτογαλική ομάδα μείωσε λίγο τις απαιτήσεις της (στα 5,5 εκατ.), στη συνέχεια κατέβηκε κι άλλο (5 εκατ.) και τα τελευταία εικοσιτετράωρα φαίνεται να μειώθηκε κι άλλο η ψαλίδα. Έτσι όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Όρτα.

Να σημειωθεί επίσης πως όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τόσο ο παίκτης όσο και ο εκπρόσωπος του Κάρλος Γκονσάλβες πιέζουν με τον τρόπο τους την Μπράγκα για να υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό κι από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις.

Ολυμπιακος – Ναϊμεγκεν Live Streaming| Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr