Παναθηναϊκός - Μπάλντοκ: «Χαστούκι» σε άλλη ελληνική ομάδα για να ντυθεί στα πράσινα

Παναθηναϊκός - Μπάλντοκ: «Χαστούκι» σε άλλη ελληνική ομάδα για να ντυθεί στα πράσινα

Το Τριφύλλι κινήθηκε αστραπιαία και φέρνει στην Ελλάδα τον επί χρόνια δεξιό μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση του ελληνικού του κορμού.

Κινούμενος με άκρα μυστικότητα ο Παναθηναϊκός απέσπασε την υπογραφή του Τζόρτζ Μπάλντοκ, «σβήνοντας» τις ελπίδες άλλης ελληνικής ομάδας που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο 31χρονος αποτελεί μια ιδανική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας όλων των κορυφαίων ομάδων της Super League, με το ιστορικό του στην Premier League να είναι επαρκές για τον επαναπατρισμό του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου ήταν αυτός που, εκμεταλλευόμενος τις πολύ καλές του σχέσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη, κέρδισε το προβάδισμα για το μεγάλο «ναι».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε επικοινωνία και με τον ίδιο τον διεθνή, κατά το τελευταίο break των Εθνικών ομάδων για τα Playoffs του EURO 2024, αναλύοντάς του την πρόταση και το σκεπτικό της πράσινης διοίκησης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News