Παναθηναϊκός: Προθερμαίνεται... για το Game 5 ο Γιαννακόπουλος (vid)

Παναθηναϊκός: Προθερμαίνεται... για το Game 5 ο Γιαννακόπουλος (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, επιστρέφει σε ρυθμούς… Final Four και φτιάχνει διάθεση με Νίνο και… Παράνοια για το Game 5 της σειράς με Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χαλάρωσαν τις ημέρες του Πάσχα, ωστόσο, το μυαλό δεν γινόταν να φύγει από το ματς της 12ετίας με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, στο Τριφύλλι γίνεται δουλειά και για την επόμενη σεζόν με τον DPG να κάνει πλάκα στον Δημήτρη Κοντό και τον Σάνι Μπετσίροβιτς, λέγοντας παράλληλα την ατάκα «κάτι καλό ετοιμάζετε εσείς, Δευτέρα του Πάσχα». Όμως, προέχει ο τελικός… των τελικών με τους Ισραηλινούς.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει δώσει το παρόν στα Game 2, 3 και 4 του Τριφυλλιού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα είναι έκπληξη αν δεν βρεθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (7/5) για την τελευταία μάχη που θα κρίνει το εισιτήριο για το Final 4.

Το μοναδικό δίλημμα που θα ‘χει ο Γιαννακόπουλος στο γήπεδο των «πρασίνων», θα είναι αν θα καθίσει στις court seats ή στην εξέδρα. Δίπλα στη γραμμή του γηπέδου ο DPG μετράει μια νίκη (Game 2) και μια ήττα (Game 3), ενώ από την εξέδρα μια νίκη (Game 4).

Προς το παρόν, ο πρόεδρος φτιάχνει διάθεση στο καθημερινό του πρόγραμμα γυμναστικής στους ρυθμούς του Νίνο και της «Παράνοιας». Το… «Μέχρι Τέλους», θα παίξει και το βράδυ!

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News