Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο επόμενος Έλληνας που «παίζει» δυνατά

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο επόμενος Έλληνας που «παίζει» δυνατά

Το Τριφύλλι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες για τη στελέχωση του πράσινου ρόστερ της νέας σεζόν προχωρώντας σε συμφωνία με ήδη δύο παίκτες.

Στόχος του Παναθηναϊκού, με τις ιαχές του Γιάννη Αλαφούζου, είναι η περαιτέρω ελληνοποίηση του κορμού με την προσθήκη ορισμένων ποιοτικών παικτών της Εθνικής ομάδας.

Μετά τους Μπακασέτα και Λημνιό, ήταν η σειρά του Τζορτζ Μπάλντοκ να ντυθεί στα «πράσινα» όντας ο τρίτος παίκτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που υπογράφει μέσα σε μερικούς μήνες.

Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη για αντικαταστάτης του Χουάνκαρ που θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι. Είναι 29 ετών, μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και έχει ένα σπουδαίο ιστορικό σε ΠΑΟΚ και σε Premier League / Championship να τον συνοδεύει.

Μερικά δημοσιεύματα ανέφεραν ενδιαφέρον και για τον στόπερ της Ντόρτμουντ, Αντώνη Παπαδόπουλο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κίνηση, προς το παρών.

Οι μεταγραφές πλησιάζουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε εξελίξεις πολύ σύντομα με νέους παίκτες να έρχονται αλλά και ορισμένους να αποχωρούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News