Παναθηναϊκός: Οι δύο λόγοι της μεταγραφής Μπάλντοκ

Παναθηναϊκός: Οι δύο λόγοι της μεταγραφής Μπάλντοκ

Κόλπο – γκρόσο με τον 31χρονο και δεύτερη προσθήκη για το Τριφύλλι, πριν καν ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

Με τις μεταγραφές να «ανοίγουν» το προσεχές διάστημα, ο Παναθηναϊκός έχει χαράξει τη δική του στρατηγική με την οποία κινείται εδώ και καιρό με στόχο την οχύρωση του πράσινου ρόστερ.

Η υπογραφή του Τζόρτζ Μπάλντοκ πραγματοποιήθηκε διότι, πρώτα, είναι Έλληνας και όπως έγινε κατανοητό και με τις προσθήκες Μπακασέτα – Λημνιού, αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση παικτών της Εθνικής μας ομάδας, για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου της ομάδας.

Κατά δεύτερον, το Τριφύλλι ήθελε να εξασφαλίσει την κυριαρχία στο δεξί άκρο της άμυνας με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα είχε την εμπειρία και το βιογραφικό να ηγηθεί της θέσης.

Κατά συνέπεια, παρέα με τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα συνθέτουν μία τριάδα η οποία καλύπτει ολοκληρωτικά το συγκεκριμένο σημείο έχοντας τα χαρακτηριστικά να εκτοξεύσουν το κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News