Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Τη δεύτερη μεταγραφή μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Κίνηση ενίσχυσης του ελληνικού κορμού με βασικό παίκτη της εθνικής Ελλάδας και 83 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος πλάγιος αμυντικός αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη μετά τον Μαξίμοβιτς σύμφωνα με το SDNA.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ από τη στιγμή που πήρε το ελληνικό διαβατήριο (έχει ρίζες απ’ τη χώρα μας) είναι μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Διαθέτει καλά στοιχεία για τη θέση που αγωνίζεται και φυσικά την σημαντική εμπειρία απ’ το κορυφαίο επίπεδο, τα Αγγλικά πρωταθλήματα.

Τα τελευταία επτά χρόνια φορά με επιτυχία τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία τη φετινή σεζόν στην Premier League μετρά 13 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Συνολικά με τα χρώματά της έχει 219 παιχνίδια (6 γκολ 16 ασίστ), ενώ διαθέτει εμπειρία 83ων αγώνων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (Premier League).

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε μυστικά με αποτέλεσμα να είναι πλέον… μια ανάσα από την ανακοίνωση της συμφωνίας για την απόκτησή του, προσθέτοντας έναν ακόμη διεθνή Έλληνα στο ρόστερ.

Οι δύο πρώτες κινήσεις των «πράσινων» ουσιαστικά δείχνουν και τη φιλοσοφία τους ενόψει του καλοκαιριού και της ενίσχυσης που θα ακολουθήσει. Ο Μαξίμοβιτς είναι παίκτης με τεράστια εμπειρία από την Primera Division, ενώ ο Μπάλντοκ έχει «ψηθεί» στην Premier League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News