Νίκη και... κλείνει εισιτήρια για Final Four - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρο μήνυμα Γιαννακόπουλου για Αταμάν (pic)

Σαράντα λεπτά χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από την επιστροφή του σε Final Four της Euroleague, μετά από 12 χρόνια απουσίας!

Οι «πράσινοι» έκαναν την σειρά με την Μακάμπι πιο… επεισοδιακή, σε σχέση με αυτό που αναμενόταν, λόγω κάποιων αγωνιστικών λαθών, αλλά και της επιρροής που είχαν οι διαιτητικές αποφάσεις σε δύο από τους τέσσερις αγώνες της προημιτελικής φάσης με τους Ισραηλινούς.

Πλέον, η πρόκριση για το Final Four του Βερολίνου παίζεται στο ΟΑΚΑ, στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης, εκεί όπου η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν έχει υποχρεώσει ουκ ολίγες ομάδες να… προσκυνήσουν το μεγαλείο του Εξάστερου!

Χαμόγελα στο «πράσινο» στρατόπεδο, αφού ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επέστρεψε την Κυριακή του Πάσχα στις προπονήσεις. Ο Ισπανός άσος δεν θα έχανε με τίποτα το… ραντεβού με την ιστορία, ανέβασε ρυθμούς και θα βρεθεί στην 12άδα του μεγάλου αγώνα. Παραμένει άγνωστο το κατά πόσο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην ένταση του αγώνα και πόσα λεπτά μπορεί να «γράψει» στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Το κλειστό του Αμαρουσίου αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο, μιας και τα μαγικά χαρτάκια έκαναν φτερά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Αντικείμενο συζήτησης στα ξένα Μέσα έγινε το «sold out», αφού η αναμονή στο σάιτ του διαδικτυακού εμπόρου είχε 82.000 χρήστες!

Το παιχνίδι, Μακάμπι – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το NovaSports Prime.

Ευχή όλων να μην στιγματίσουν οι διαιτητικές αποφάσεις έναν ακόμα αγώνα του Παναθηναϊκού και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες και τα επιτελεία των δύο ομάδων. Η Euroleague όρισε τους Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μογκουλκοτς (Toυρκία) και τον Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Θυμίζουμε ότι ο Ντιφαλά, ήταν ο πρώτος διαιτητής στο Game 4 όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε 95-88 ισοφαρίζοντας τη σειρά, ενώ ο Γάλλος ήταν και στο Game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News