Παναθηναϊκός: Νέα ομάδα δυνατά για Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη η Φωτεινή Πετρογιάννη

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μονοπωλούσε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου φορ του Τριφυλλιού, νέα ομάδα – έκπληξη μπαίνει στο κόλπο.

Με τις μεταγραφές ολοένα να πλησιάζουν στο «άνοιγμά» τους, φουντώνουν τα σενάρια για τον Φώτη Ιωαννίδη και τους μνηστήρες από τεράστια Ευρωπαϊκά κλαμπ που μοχθούν για την απόκτησή του.

Πορτογαλική εφημερίδα έγραψε ότι ο Έλληνας διεθνής του Παναθηναϊκού αποτελεί ο νο.1 στόχος των Ιβήρων για την νέα επιθετική τους γραμμή, με έναν ακόμη «κολοσσό» να μπαίνει σφήνα.

Ο λόγος για τη Γαλατασαράι, που βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη με μεταγραφικές βόμβες εκατομμυρίων και ρόστερ που θα ζήλευαν… πολλές ομάδες!

Θα κάνουν επίσημη πρόταση στην πράσινη ΠΑΕ για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Super League; Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της σεζόν και την έναρξη του μεταγραφικού ντόρου…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News