Ευκαιρία να σηκώσουν την δική τους καριέρα μέσω Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα... για φίλημα και πρώτο τρίποντο!

Το πιο σημαντικό στην πρεμιέρα ήταν ότι ο Παναθηναϊκός σου έβγαζε εικόνα προόδου, δείγμα ότι έχει δουλευτεί καλά στις προπονήσεις.

Από τη στιγμή που ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας μετά το επεισόδιο Βιγιαφάνιες-Χατζηγιοβάνη και δόθηκαν εξηγήσεις σε παιδιά που πέρσι ήταν μόνιμα δυσαρεστημένα και δεν δούλευαν στο επίπεδο που έπρεπε, περιμέναμε την αντίδραση του κλαμπ.

Οι νίκες βοηθούν να συντηρείται η ψυχολογία σε καλά επίπεδα, δίνουν δυνατότητα στον τεχνικό του Παναθηναϊκού να δημιουργήσει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών ικανών να παίξει στο αγωνιστικό τους ταβάνι.

Το κέρδος από το παιχνίδι της πρεμιέρας είναι ακριβώς αυτό. Καθώς έρχονται για τον Παναθηναϊκό συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια με ομάδες που πέρσι τον ταλαιπώρησαν πολύ, είχε ανάγκη μια πειστική, άνετη νίκη που να μπολιάσει στο μυαλό όλων πως στο Κορωπί δουλεύουν σκληρά.

Δεν στάθηκε τυχαία ο προπονητής στη διάθεση και στο πόσο το ήθελαν οι ποδοσφαιριστές του το Σάββατο, αυτό είναι το στοιχείο που έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Μπήκαν στην ομάδα παιδιά που βλέπουν το χρόνια πρόβλημα του Παναθηναϊκού σαν ευκαιρία να σηκώσουν την δική τους καριέρα και μάχονται. Τι καλύτερο;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News