Παναθηναϊκός: Χρήσιμη μεταγραφή, καλή τριπλέτα του χρόνου

Παναθηναϊκός: Χρήσιμη μεταγραφή, καλή τριπλέτα του χρόνου

Σε τέσσερα μόλις παιχνίδια (3 γκολ και 1 ασίστ ο απολογισμός του) ο Γιουνούς Σανκαρέ κατάφερε κάτι που δεν θυμόμαστε πότε συνέβη τελευταία φορά: έσβησε γρήγορα την επιφυλακτικότητα για εκείνον με τέτοιο τρόπο που δεν χωράει αμφισβήτηση ότι ήταν σωστή η απόκτηση του.

Μπορεί ακόμα να δείχνει βαρύς, να έχει επηρεαστεί από τραυματισμούς και να μην είναι ο πιο γρήγορος παίκτης που κυκλοφορεί, αλλά το παιδί είναι κλάση, με μια ξεχωριστή ικανότητα σε σωστές τοποθετήσεις στη φάση της επίθεσης.

Στο παιχνίδι με τον “αιώνιο” στη Λεωφόρο όταν αποτέλεσε τον MVP του αγώνα χάσαμε το μέτρημα από τις φορές που ήταν πάντα εκεί που έπρεπε είτε για να σκοράρει, είτε για να πασάρει, είτε (σε φάση άμυνας) να διώξει πιο μακριά ή να κρατήσει μπάλα ύστερα από διώξιμο των αμυντικών σε σέντρες ή κινήσεις του αντιπάλου στην περιοχή του Διούδη.

Τα στοιχεία που δείχνει ο Σανκαρέ είναι ενός πλουραλιστικού μέσου. Tου χρόνου μαζί με Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες μπορούν να φτιάξουν μια πολύ καλή τριπλέτα, κάνοντας το κάτι παραπάνω σε επίπεδο δημιουργικό απέναντι σε κατώτερα ονόματα αντιπάλων.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News