Ολυμπιακος - Μπαρτσελόνα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/04)

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα Live Streaming

Να κάνει ακόμη ένα βήμα για το Final-4 μέσα στο ΣΕΦ θέλει ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακος – Μπαρτσελονα Live streaming | Olympiacos Live Streaming:

Το ματς της χρονιάς – μέχρι το… επόμενο – για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:30) στο Game 3 των πλέι-οφ της Euroleague.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο στη Βαρκελώνη και με το break στο Game 1 (77-75) έφεραν την σειρά με τους Καταλανούς στα χέρια τους. Η Μπάρτσα ισοφάρισε (77-69) στο δεύτερο παιχνίδι και τώρα είναι προφανές πως οι δύο αναμετρήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της σειράς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, που έχασε τα πρώτα δύο ματς στο Παλαού Μπλαουγκράνα λόγω ίωσης. Επίσης, είναι σίγουρο πως ο έμπειρος τεχνικός περιμένει περισσότερα από τον Τόμας Γουόκαπ, που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στην Ισπανία, έχοντας συνολικά εφτά πόντους με 2/3 δίποντα, 1/8 τρίποντα και εφτά λάθη. Ο Φίλιπ Πετρούσεφ θα παίξει ξανά με ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων».

Να απαντήσουν οι Καταλανοί

Στην αντίπερα όχθη, η Μπαρτσελόνα θα έρθει στην Ελλάδα με σκοπό – τουλάχιστον – να πάρει πίσω το πλεονέκτημα της έδρας και είναι ξεκάθαρο πως ο Ρότζερ Γκριμάου θα βασιστεί στο πλάνο και στην προσέγγιση της δεύτερης αναμέτρησης στη σειρά. Ο Τζαμπάρι Πάρκερ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με 24 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική ήταν η εικόνα των Καταλανών σε τρίποντα (47,4%), ριμπάουντ (30) και αναλογία ασίστ – λαθών (21-10). Φυσικά όλοι περιμένουν το step up του Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος μετρά μέχρι στιγμής 7 πόντους και 2,5 ασίστ μέσο όρο στη σειρά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την Μπαρτσελόνα, που γνωρίζει πάντως πως θα κληθεί να παίξει σε ένα άκρως… εχθρικό περιβάλλον: Τα εισιτήρια για το Game 3 εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που θα δημιουργήσουν σίγουρα μία «καυτή» ατμόσφαιρα.

Ολυμπιακος – Μπαρτσελονα Live streaming: Μπαρτζώκας: «Έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που θέλαμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις ενόψει του Game 3 της σειράς των πλέι οφ του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα (30/4, 21:30) στάθηκε στο break που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν εννοείται την εξαιρετική απόδοση κάποιου παίκτη και μια αδράνεια προφανώς. Τα πλέι οφ είναι έτσι, οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Πολλά εξαρτώνται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Θα υπάρχει ένταση είναι προφανές, πάντα συμβαίνουν σε παιχνίδια πλέι οφ.

Ο Πετρούσεφ είναι μια χαρά έκανε προπονήσεις, ο Παπανικολάου έκανε πρώτη προπόνηση χθες ομαδική. Δείχνει να έχει λίγο έλλειμα δυνάμεων. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει 30 λεπτά, αλλά θα δώσει το παρόν και θα μας βοηθήσει.

Τα λάθη έχουν σχέση με την επιθετική εκτέλεση και είδαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Τα ριμπάουντ είναι θέμα επιθετικότητας και διάθεσης. Οι φυσικές μας δυνάμεις πρέπει να είναι σε καλά επίπεδα και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να μας πάρουν τις μπάλες. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν είχαμε την ίδια ένταση στις αποφάσεις σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Όλοι λένε για την έδρα και πόσο σημαντική είναι. Είναι σημαντικό και είμαστε προνομιούχοι που το έχουμε. Οι ομάδες παλεύουν για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs. Εμείς καταφέραμε και το πήραμε τώρα πίσω, δεν το είχαμε από την κανονική διάρκεια. Έχουμε φέρει τη σειρά εκεί που θα θέλαμε να είναι. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για κάθε κατοχή και μαζί, να ελέγξουμε τα συναισθήματα.

Αν μιλάμε για 5 παιχνίδια σε 2 εβδομάδες πάντα ένα μεγαλύτερο ρόστερ παίζει ρόλο. Πάντα το μυαλό είναι πιο δυνατό από το σώμα. Αν είναι δυνατό οδηγεί και το σώμα.

Δεν είναι ένα απλό ματς, είναι επιβράβευση των μεγάλων νικών που έχουμε κάνει. Έχουμε το προνόμιο να παίζουμε σε μια τέτοια διοργάνωση. Παλεύουμε για την καριέρα όλων μας. Είμαστε τυχεροί και προνομιούχοι που είμαστε εδώ.

100% νιώθουμε στήριξη και αυτό συμβαίνει όλη τη χρονιά».

Μιλουτίνοφ: «Πάντα είμαστε πεινασμένοι, να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στις δηλώσεις του πριν από το Game 3 της σειράς των πλέι οφ του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα (30/4, 21:30) στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα στηρίξω την ομάδα ανεξάρτητα τις συνθήκες. Το θέμα δεν είναι η δική μου κατάσταση. Το θέμα είναι να βοηθήσω την ομάδα. Δεν πρόκειται για έναν παίκτη, αλλά για όλη την ομάδα και το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι.

Στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε για όλες τις μπάλες, στο δεύτερο δεν το κάναμε τόσο πολύ, ίσως να ήμασταν κουρασμένοι. Παίζουμε τώρα μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Σίγουρα θα έχουμε παραπάνω δουλειά. Η Μπαρτσελόνα έχει γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είναι τα πλέι οφ και πρέπει να παρουσιαστείς έτοιμος. Όποτε το ζητήσει ο κόουτς πρέπει να ανταποκριθώ, είτε είναι το πρώτο είτε το τελευταίο λεπτό.

Πάντα είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και περήφανο τον οργανισμό. Θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Ολυμπιακος – Μπαρτσελονα Live streaming: Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν πηγαίνει τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four ο Ολυμπιακός»

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Euroleague.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague:

«Η δουλειά δεν έχει γίνει. Έπαιξα κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και πριν στην κανονική διάρκεια και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη εκεί γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να επικρατήσεις στην Ελλάδα. Θα είναι σημαντικό να κρατήσουμε την ίδια ενέργεια. Παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν πηγαίνουν τυχαία κάθε χρόνο στο Final Four. Έχουν την εμπειρία. Τους δίνω συγχαρητήρια για το γεγονός πως βγάζουν την καλύτερη πλευρά σου».

Για τη δική του παρουσία και το δικό του κίνητρο: «Το πιο σημαντικό είναι να είσαι επιθετικός όσους πόντους κι αν σκοράρεις. Για αυτό ζεις, για αυτήν την ατμόσφαιρα. Αποφάσισα να παίξω στην Ισπανία για την ένταση και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Ολυμπιακος – Μπαρτσελονα Live streaming| Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News