Ολα ανοιχτά με Ινσούα - Οι αυξημένες απαιτήσεις

Ολα ανοιχτά με Ινσούα - Οι αυξημένες απαιτήσεις

Δυσκολεύει η ανανέωση του Εμανουέλ Ινσούα στον Παναθηναϊκό και πλέον είναι όλα ανοιχτά για το μέλλον του, σύμφωνα με την Πράσινη!

Σε έναν Παναθηναϊκό που λείπουν οι προσωπικότητες, ο Ινσούα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο οι απαιτήσεις του, σε έναν μνημονιακό Παναθηναϊκό θεωρούνται αυξημένες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πράσινη, ο Ινσούα παίρνει 280.000 ευρώ, όπως προβλέπει το τρέχον συμβόλαιό του, χρήματα που θεωρούνται ήδη αρκετά στο πράσινο στρατόπεδο, γι΄αυτό και η σημαντική αύξηση που ζητά ο ποδοσφαιριστής είναι μάλλον απίθανο να επιτευχθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την πράσινη, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται σοβαρά να πουλήσουν τον Ινσούα αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο παίκτης έχει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει ειδική συμφωνία η οποία προβλέπει το 50% των εσόδων από πιθανή πώλησή του να δοθούν στην πρώην ομάδα του, Ουντινέζε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News