ΠΑΟΚ για Μπεργκ - Η ρήτρα που πρέπει να πληρώσει στον Παναθηναϊκό

Ο Μπεργκ ίσως «πληρώσει» …Βέμερ

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι θα κάνει γερό μπάσιμο στο θέμα του επιθετικού το ερχόμενο καλοκαίρι και γλυκοκοιτάει ξανά την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Ποια τα δεδομένα;

Ο Μάρκους Μπεργκ πραγματοποίησε εξαιρετική περίοδο στην Αραβία, οδηγώντας την Αλ Αϊν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος του Βορρά σκοπεύει να πουλήσει τον Πρίγιοβιτς για ένα ποσό πάνω από 5.000.000 ευρώ. Από κει και πέρα, θα ξοδέψει τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα για να βρει τον κατάλληλο επιθετικό για να χτυπήσει το πρωτάθλημα του χρόνου.

Ο Μπεργκ είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος σύμφωνα με δημοσιεύματα. Βέβαια, η τιμή του θα αυξηθεί, αφού θα συμμετάσχει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Σουηδίας.

Για να υλοποιηθεί αυτή η μεταγραφή επίσης… ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα στον Παναθηναϊκό το ποσό των 5.000.000 ευρώ! (όρος στο συμβόλαιο του παίκτη για όλες τις ελληνικές ομάδες)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News