ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Ευχάριστα νέα για τον Παλάσιος μετά το «Βικελίδης»!

Σοβαρός και αποτελεσματικός για το 2/2…

Επικίνδυνη αποστολή για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/9, 20:30) στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εμφατική εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 4-0, ματς που διεξήχθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κέρδος οι αλλαγές στις κινήσεις στο χώρο, τα βασικά που επιτέλους γίνονται, αλλά και μονάδες όπως ο Ματέους Βιτάλ, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του.

Ματς με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας το αποψινό, με τον ΠΑΣ να έρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα την 1η αγωνιστική. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα και έδειξαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί με το… καλημέρα.

Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά από το NovaSports PRIME. Θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ μέσα από το Newspao.gr, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίστηκα, ελπίζω να δείξω ακόμη περισσότερα και να πάμε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και πιστεύουμε ότι μας βοήθησε αρκετά και ο κόσμος με τη στήριξή του. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κι άλλο αγώνα με τον αγώνα και να πάμε τον Παναθηναϊκό πρώτο, όπως ήταν παλαιότερα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό αξίζει στον κόσμο του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βιτάλ μετά το ντεμπούτο του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News