Παράδειγμα ο Καρλίτος: Εμπιστοσύνη, το καλύτερο γιατρικό

Αποθέωσε Καρλίτος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού! (pic)

Από άποψη βιογραφικού ο ερχομός του Καρλίτος στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη κίνηση του κλαμπ στο παζάρι εδώ και χρόνια.

Ο παίκτης ήταν σε κακή κατάσταση, κουβεντιάστηκε η ανάγκη πώλησής του, τελικώς πρόταση δεν ήρθε και παρότι ο Γιοβάνοβιτς είχε μέσα στα πόδια του τον Ιωαννίδη που γουστάρει και τον Μακέντα που είναι εδώ και χρόνια ο πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού, επιμένει στον Ισπανό.

Η εμπιστοσύνη ως τώρα αποδείχτηκε το καλύτερο γιατρικό: ο παίκτης βρήκε τη φόρμα του, σκοράρει διαρκώς στα τελευταία φιλικά και επίσημα, έχει χάσει κάμποσα κιλά, δείχνει πολύ πιο ορεξάτος, δηλώνει παντού ότι είναι ξετρελαμένος με το νέο στυλ παιχνιδιού και τους χαφ που έχει στα νώτα να του δίνουν μπάλα εκεί που τη θέλει.

Ο Καρλίτος δηλώνει άλλος άνθρωπος και ο σύλλογος μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως ένα ωραίο παράδειγμα για άλλους ποδοσφαιριστές που βλέποντας πως ο οργανισμός μεταχειρίστηκε τον Ίβηρα, θα νιώσουν πως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επιτρέπει σε όσους δουλεύουν να χτίσουν καριέρες.

Μπορεί να μην βγει σε όλους, αλλά αν κάτι το κάνεις με συνέπεια στην προπόνηση και την καθημερινότητά σου, καρπούς θα σου αποδώσει. Είναι κανόνας στα ομαδικά σπορ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News