Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Αγκού - Η ιστορία με Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Αγκού - Η ιστορία με Ολυμπιακό!

Το 2019 τον είχαν «κλεισμένο» στον Ολυμπιακό από τη Νιγηρία, δύο χρόνια αργότερα, οι εκπρόσωποι του τον προτείνουν ανεπιφύλακτα στον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Μίκελ Αγκού, ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 28χρονος Νιγηριανός φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και όπως αποκαλύπτει το newspao.gr, ο Παναθηναϊκός είναι ενήμερος για την περίπτωσή του.

Πίσω στο καλοκαίρι του 2019, δημοσίευμα από την αφρικανική χώρα ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα τον αποκτήσει, δίχως να διευκρινιστεί η μορφή του «deal» με την Πόρτο, με δανεισμό ή κανονική αγορά. Τελικά, δεν συνέβη τίποτε από τα δύο!

Είναι γέννημα – θρέμμα της Πόρτο, εν συνεχεία, ο Αγκού αγωνίστηκε στις Πόρτο Β’, Κλαμπ Μπριζ, Πόρτο, Σετουμπάλ, Μπούρσασπορ και τελευταία στην Γκιμαράες. Πέρσι, κατέγραψε 14 εμφανίσεις στη Liga Nos και η χρηματική του αξία ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News